Başkan Pamuk: 30 Ağustos Yeniden Dirilişin Tarihidir | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOĞAZI ÇEVRE FESTİVALİ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMİZİ KURTARMAK İSTİYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE GEÇİŞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ŞEHITOĞLU, KıZ KARDEŞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı 
Başkan Pamuk: 30 Ağustos Yeniden Dirilişin Tarihidir

 

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ıncı yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AKDENİZ BELEDİYESİ BAŞKAN PAMUK’TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Başkan Pamuk; “30 Ağustos 1922 tarihi, esarete karşı daima direnen ve mücadele eden aziz milletimizin, sahip olduğu özgürlük ve bağımsızlık ruhunun bütün dünyaya ispatıdır” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, Büyük Zafer’in 96’ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; 30 Ağustos 1922 tarihinin, ülkemiz için yeniden dirilişin tarihi olduğunu vurguladı, her türlü yokluğa karşın büyük fedakârlık ve özveriyle, 96 yıl evvel kazanılan zafer sayesinde Kurtuluş Mücadelesinin üstün bir başarıyla sonuçlandığını dile getirdi. Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, mesajının devamında şu ifadeleri kaydetti; 
“30 Ağustos Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ilelebet bağımsız yaşayacağımızın tüm dünyaya ispatlayan ve ilan eden bir destandır. 30 Ağustos 1922 tarihi, esarete karşı daima direnen ve mücadele eden aziz milletimizin, sahip olduğu özgürlük ve bağımsızlık ruhunun bütün dünyaya ispatıdır. 
Aziz milletimiz, vatan toprağına, bayrağına ve bağımsızlığına göz dikildiğinde, yokluğa ve her türlü imkânsızlığa rağmen büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele verebileceğini dost-düşman herkese ispatlamıştır. İşte Büyük Taarruz; tarihimizde görülen bu mücadelelerin en büyük ve en önemli örneklerinden birisidir. Ecdadımızdan aldığımız bu değerli mirasa sahip çıkıp koruyacağız. 
Zafer Bayramımızı gurur ve coşkuyla kutlayacak, özgürlük ve bağımsızlık uğruna toprağa düşen Aziz Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği vatanımızın geleceği ve milletimizin bekası için her türlü fedakârlığı göze alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96’ıncı yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA