Aytuğ Atıcı, Büyükşehir’e Talip | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOĞAZI ÇEVRE FESTİVALİ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMİZİ KURTARMAK İSTİYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE GEÇİŞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ŞEHITOĞLU, KıZ KARDEŞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı 
Aytuğ Atıcı, Büyükşehir’e Talip

 

Atıcı; “Mersin’in vizyon sahibi, çalışkan ve dürüst yöneticilere ihtiyaç var”Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin eski Milletvekili Aytuğ Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Atıcı, “ Mersin, tarım, sanayi, ticaret, lojistik, ve turizm alanlarında Türkiye’nin göz bebeği olmaya en uygun kenttir. Ancak bunun için vizyon sahibi, çalışkan ve dürüst yöneticilere ihtiyaç vardır” dedi. 

Gökhan KURT 

“MERSİN HALKININ GELİR VE REFAHINI ARTIRACAĞIM” 
CHP 24. 25. Ve 26. dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Mersin İl binasında düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.  İl Başkanı Adil Aktay, Atıcı’nın aday adaylığının kente hayırlı olmasını diledi. Mersin’in üretim yaparak 81 il içerisinde daima ilk 6 il arasında yer aldığını belirten Atıcı, “Verimli projelerle Mersin halkının geliri ve refahı artırılmalıdır. Bununla birlikte yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu kadim coğrafya hala birçok kültürün iç içe yaşadığı, birbirine saygı duyduğu bir yapıya sahiptir” diye konuştu. 

“MERSİN’İN DÜNYA KENTİ OLMASININ EN KISA YOLU TURİZMDİR” 
Mersin’in dünya kenti yapacak en kısa yolun turizm olduğunu dile getiren Atıcı, “Bizim turizmden anladığımız her şey tatil sistemi değildir. Mersin’in kongre, inanç, spor, gastronomi, tarih ve kurvaziyer turizm ile kalkınacağına inanıyoruz. Güzel Mersinimizi dünyaya tanıtıp, turistlerin buraya gelmelerini sağlayacağız. Müftü Deresi ve Göksu'yu turizme kazandıracağız. Kooperatifler kurarak üreticilerimizin yanında olacağız. Hafif raylı sistem, halkçı bir anlayışla hayata geçirilebilir. Metrobüs taşımacılığı, kentin toplu taşıma ve trafik sorunlarını çözecektir. Başta nükleer santral ve balık çiftlikleri olmak üzere, çevreye ve çocuklarımıza zarar verecek olan her şeyle mücadele edeceğiz. Güneş enerjisi kooperatifleri kurarak temiz enerji kullanımına öncülük edeceğiz. Üreten bir Mersin'de işsizlik sorunu ortadan kalkacaktır" dedi. 

“MERSİN’İ DÜNYAYA TANITACAĞIM” 
Kentteki tarım ürünlerinin dünyaya tanıtacağını, kenti Ortadoğu’nun sağlık üssü olacağını ve üreten bir Mersin’de işsizlik sorununun da ortadan kaldırılacağını belirten Atıcı sözlerine şu şeklide devam etti: “Mersin’e hekim, öğretim üyesi, Tabip Odası Başkanı, Üniversite Hastanesi Başhekimi, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı, Yüksekokul Kurucu Müdürü, çeşitli sağlık merkezleri kurucu müdürü, anabilim/bilim dalı başkanı ve 3 dönem Milletvekili olarak hizmet ettikten sonra, CHP Parti Okulu kuruculuğu yapmamın da etkisiyle başta gençler olmak üzere Mersinliler bana “Aytuğ Hoca” diye hitap ederek beni onurlandırdılar. Ülkemin kaynaklarını kullanarak ve sizlerin sayesinde elde ettiğim bilgi ve deneyimlerimi Mersin için kullanmaya devam etmek üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA