Mehmet İzol: Tarım ülkemiz için önemli | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Mehmet İzol: Tarım ülkemiz için önemli

 

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet İzol, Türk tarımının desteklenmesinin ülke adına büyük önem taşıdığını belirtti.

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin,  "Tarım Kredi, kimyevi gübrede yüzde 15'lere varan indirim sağlayacak" ifadelerinin ardından çiftçilere sağlanan desteğin yerinde olduğunu belirten Mersin GİAD Başkanı İzol, Türk tarımının desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gübreye uygulanan indirimin çiftçiyi rahatlatacağını belirten İzol, ‘Türk tarımının geliştirilmesi adına çiftçilerimize sahip çıkmak ve onları desteklememiz gerekiyor. Tarım bir ülkenin geleceğini belirleyen en önemli alanlardan biridir. Türkiye verimli toprakları ile tüm ülkeleri kıskandıracak coğrafi değerler taşıyor. Bizler bu değerleri iyi değerlendirerek ülkemizin her toprağından altın değerinde ürünler elde etmemiz gerekiyor. Bunun için de çiftçilerimize gerekli desteğin verilmesi gerekiyor. Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’nin attığı adımlar doğrultusunda Türk tarımının gelişeceğine inancımız tamdır’ dedi.

‘Tarım olmazsa olmaz’

Tarımın bir ülke açısında olmazsa olmaz olduğunun altını çizen İzol, ‘ Ülkemiz tarımsal faaliyetler konusunda yeni düzenlemelerle birlikte hububat ihracatında ön saflarda yer alacaktır. Tarımı gelişmemiş bir ülkeden başka konularda gelişmesini bekleyemeyiz. O yüzden tarım Türkiye için büyük önem taşıyor. Bu güne kadar tarımsal alanda yürütülen teşvikler ve destekler ile büyük bir ivme kazandık. Bundan sonraki atılacak adımlarla birlikte ülkemiz tarım alanında diğer ülkelere örnek olacaktır’ ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA