Dernekler Platformu’ndan Koç’a Destek Sözü | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Dernekler Platformu’ndan Koç’a Destek Sözü

 

Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, 11 bin üyesi bulunan Mersin Dernekler Platformu’nu ziyaret etti.

Mezitli’de daha iyi bir hizmet ve daha yaşanabilir bir ilçe için bu göreve talip olduklarını belirten Koç, başkan olması durumundan derneklerin sıkıntı ve sorunlarını çözecek projelerini ilçede hayata geçireceğini bildirdi. Platform üyeleri, yerel seçimlerde Sinan Koç’a destek sözü vererek bu yolda başarılar diledi. 

Gökhan KURT 

Mezitli Belediye Başkan adat Adayı Sinan Koç, 11 bin 200 üyesi bulunan Mersin Dernekler Platformunu ziyaret etti. Ziyarete, Platform ve Hilvanlılar Derneği Başkanı Ali Taşdirek, Platform Başkan Yardımcısı Rojda İstegün, Midyat Derneği, Şırnaklılar Derneği Başkanı Zayni Arat, Mersin Araplar Derneği, Erganililer Derneği, Emlakçılar Odası, Muhtarlar Derneği, Vanlılar Derneği, Bitlisliler Derneği, platform üyeleri Tahsin Kırboğa ve Güler Özgün katıldı.  

“KOÇ’LA OMUZ OMUZA FARKINDALIK YARATACAK İŞLER YAPACAĞIMIZI UMUYORUZ” 
Mersin ve ülke gündeminin konuşulduğu programda Dernekler Başkanı Ali Taşdirek , “Mersin’in kamuoyu sorunları bizim kendi sorunlarımızdır. Bu bakış açısıyla da Mersin’in daha çağdaş daha demokratik ve daha insancıl bir bakış açısıyla yönetilmesi inancını her zaman koruyoruz. Umarım bu yolda seçilirsiniz. Sinan Koç kentin bütün sorunlarına duyarlı bir arkadaşımızdır.  Umarım kendisiyle kol kola ve omuz omuza yürüyüp farkındalık yaratarak işler birlikte yaparız. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi. 

“DERNEKLERİ SORUNALRINI ÇÖZECEK PROJEYİ MEZİTLİ’DE HAYATA GEÇİRECEĞİZ” 
Sinan Koç ise derneklerin yaşadığı sorun ve sıkıntılarını çözecek projelerinin olduğunu belirterek, “Dernekler, yer tahsisi, kira gibi birçok sorunla boğuşmak zorunda kalıyorlar. 2004 yılından Toroslar’da aday olduğumuz zaman derneklerle ilgili projelerimiz vardı. Kısmet olur, başkan seçilirsek bu projelerimiz Mezitli’de hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 

“DAHA İYİ BİR HİZMET İÇİN BU GÖREVE TALİBİM” 
Önceki belediye başkanlarının ilçedeki hizmetlerinin sınırlı kaldığını dile getiren Koç, “Önceki belediye başkanlarının hepsine teşekkür ediyoruz. Ancak daha yaşanabilir, daha iyi bir hizmet için bu göreve talibim. Bu sizlerin desteğiyle olur” şeklinde konuştu.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA