Büyükşehir Meclisi’nde “Beton” Tartışması | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Büyükşehir Meclisi’nde “Beton” Tartışması

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısı gerçekleşti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Ömer Karadeniz’in “Sahilde insanlar beton üzerinden yürümek zorundan kalıyor ve bu sağlıklı değil” sorusu üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Beton daha düzgün diye yürüyorlar” diye cevap verdi. 

Gökhan KURT 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci birleşimi Kongre ve Sergi Saray’ında gerçekleşti. Toplantıya belediye başkanlarının büyük bir kısmı katılırken, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın katılmadığı gözlemlendi. Komisyon ve İdareden gelen konuların görüşüldüğü toplantıda halen yürürlükte olan “ Memur Performans Yönetmeliği’nin” kaldırılmasıyla ilgili teklifin görüşülmesine oy birliğiyle kabul edildi. 

Mecliste tekliflerin görüşülmesinin ardından CHP’li Meclis Üyesi Ömer Karadeniz, söz alarak Adnan Menderes Bulvarı boyunca uzanan Büyükşehir Belediyesi Kültür Parkı’nın büyük bir kısmının betonlaştırılmasına sitem etti. Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a, “sahil düzelmesiyle ilgili teknik anlamada çalışmalar yapılıyor. Her sabah sahilde yürüyüş yapıyorum. Ama gerçekten, yürüme alanlarının büyük bir kısmı betona dönüştürüldü. Yürünülecek alana ise çakıl taşları doldurulmuş. Halkımız sahilde sabah, akşam yürüyüş ve spor yapıyorlar. İnsanlar,  beton üzerinde yürümek zorunda kalıyor ve bu sağlıklı değil. Sahille ilgili çalışmalar rehabilite edilecek mi?” sorusu yöneltti. 

Başkan Kocamaz ise , “İnsanlar, beton daha düzgün diye yürüyorlar. Çalışmalarımız tamamen bitmedi. Şimdiki yürüyüş alanı alan öncekine göre daha geniş.  Şuan çalışmalar tam bizim istediğimiz noktada değil. Belki ilerde tamamen tartan pist haline getirilir.  Yürüyüş alanı istediğimiz şekilde olmadığı gibi konuyla ilgili komple bir elden geçirecekler” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA