Baro Başkanı Yeşilboğaz Yeniden Başkan Seçildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
Baro Başkanı Yeşilboğaz Yeniden Başkan Seçildi

 

“KALDIIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

2018-2020 Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu başkanlık seçiminde Mersin Barosu Başkan Adayı Av. Bilgin Yeşilboğaz kesin olmayan sonuçlara göre 756 oy alarak yeniden Baro Başkanı seçildi. “Kaldığımız yerden görevimize devam edeceğimizi herkese müjdeliyoruz. Mersin Barosu büyük bir ailedir. Gücümüzü bir kılmak zorundayız. Bunu yaptığımız takdirde, hedeflerimize çok kolay bir şekilde ulaşabiliriz” dedi.

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Birimi’nde gerçekleşen başkanlık seçiminde avukatlar 5 sandıkta oy kullandı. 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen oy verme işleminin ardından sandıklar sayıldı. Sayım sonucunda Mersin Barosu Başkan Adayı Av. Bilgin Yeşilboğaz 756 oy alarak yeniden Mersin Barosu Başkanı seçilirken, diğer başkan adayı Av. Semih  Birol Güner ise 134 oy aldı.

Sonuçların ardından teşekkür konuşması yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz,  “2018-2020 Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu ile Mersin Barosu’nun en şerefli görevi olan Baro Başkanlığı görevinin bir kez daha tarafıma tevdi edilmesinin onurunu yaşıyorum. Mesleki sorunlarımız, ülke ve kent sorunları ile ilgili meselelerde birlikte mücadele etmek için, listemde yer alan tüm kurul arkadaşlarıma da 2 yıl için bu görev tevdi edilmiştir” diye konuştu.

 

“GÜCÜMÜZÜ BİR KILMAK ZORUNDAYIZ”

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz açıklamasında ayrıca, “Biz baro başkanlığına, yönetim kuruluna, disiplin ve denetleme kuruluna ve Türkiye Barolar Birliği delegeliğine talip olduğumuzda bir şiarla yola çıktık. Ülkemizde adaletin tecelli etmesi için elimizden geleni yapacağımıza, hukukun üstünlüğünü sağlayacağımıza söz verdik. Baromuz içerisinde meslek sorunları ile ilgilenirken meslektaşlarımız arasında hiçbir zaman ayrım yapmayacağımıza dair söz verdik. Mersin Barosu büyük bir ailedir ve birlikte hareket etmek zorundadır. Biz diyoruz ki; Mersin Barosu, Mersin Barosu üyesi meslektaşlarıyla bir olmak zorundadır. Gücümüzü bir kılmak zorundayız. Bunu yaptığımız takdirde, hedeflerimize çok kolay bir şekilde ulaşabiliriz. Bütün meslektaşlarımız yanımızda olursa, bütün sorunlarımızı rahatlıkla çözüme kavuşturabiliriz. Bize oy veren, vermeyen bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden görevimize devam edeceğimizi herkese müjdeliyoruz. Divan başkanımıza ve divan kurul üyelerimize de bu zorlu süreçte görev yaptıkları için kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kesin olmayan sonuçlara göre;

 

Yönetim Kurulu; Av. Cihan Öktem, Av. Aslı Trak, Av. Bilgehan Yaşa, Av. Fahrettin Gürsoy,

Av. Burak Can Erden, Av. Adnan Günbay, Av. Ece Kovan Demirtaş, Av. Fatma Demircioğlu,

Av. Kazım Yüksel, Av. Mahçe İnanoğlu Deprem

Disiplin Kurulu; Av. Rafet Özer, Av. Özgür Aydın, Av. H. Nilay Göksu, Av. Nüvit Beydağ,

Av. Sadık Zaimoğlu

Denetleme Kurulu; Av. Rauf Sina Aycan, Av. Seda Şendur Doygun, Av. Cemil Yeral

TBB Delegeleri; Av. Mustafa Selahattin Gül, Av. Hilmi Kartal Er, Av. Mutlay Halide Başar,

Av. Erhan Taşmertek, Av. Mehmet Zeki Demir, Av. Levent Demir, Av. Özgür Özbek, Av. Hakan Kendirci.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA