TALAY; “BELEDİYE İĞNELİ FIÇIYA DÖNDÜ” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
TALAY; “BELEDİYE İĞNELİ FIÇIYA DÖNDÜ”

 

Kültür eski Bakanı İstemihan Talay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Kültür eski Bakanı İstemihan Talay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Mersine katkı sağlayan bir yönetim gerçekleşemediği için bu sürece dâhil olduklarını belirten Talay, “Mersin Büyükşehir Belediyesi şu anda bir iğneli fıçı gibi. O koltuğa oturulduğu zaman kimse her şeyin güllük gülistanlık olduğunu beklemesin. Bu 5 yıllık süreçte ne oldu, ne bitti bilmiyoruz” dedi.

Gökhan KURT

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür eski Bakanı İstemihan Talay, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için CHP İl binasına gelerek başvuruda bulundu. Başvuru belgelerini teslim alan İl Başkanı Adil Aktay, “Adayımız, CHP’nin geleneğinden gelen halkçı, katılımcı belediye anlayışına sahip ve parti kültürüyle yoğrulmuş, Birbirinden çok değerli arkadaşlarımızdan biri olacaktır. Hem partide hem de kamuda önemli hizmetler veren Sayın Talay’a bu yolda başarılar dilerim” dedi.

“MERSİN ÇEVRE İLLERE GÖRE ÇOK GERİ KALMIŞ”

Başvuru ardından açıklamalarda bulunan Talay ise mevcut Mersin Büyükşehir Belediye yönetimini sert bir şekilde eleştirdi. Kente katkı sağlayan bir yönetim olmadığı için bu sürece dahil olduğunu belirten Talay, “Etrafımızdaki illere baktığımız zaman bu kent çok geride kalmış. Mersin’in hizmete ihtiyacı var. Mersin Büyükşehir Belediyesi şu anda bir iğneli fıçı gibi. O koltuğa oturulduğu zaman kimse her şeyi güllük gülistanlık beklemesin. 5 yıllık süreçte ne oldu,  ne bitti bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ADAY OLURSAK BELEDİYE YÖNETİMİNE TALİMAT VERECEĞİZ”

Aday olduğu takdirde belediye yönetimine talimat vereceklerini söyleyen Talay, “Belediye yönetimine mesajımız şu olacaktır. 5 yıllık süreç içinde yapılan fazla ödemeler varsa tahsil edin. Yapılan gereksiz işleri dururdun. Elinizde toplumsal anlamada hizmet verilecek hazırlanmış projeler varsa bunları önünüzde tutun, geldiğimiz de bunları değerlendireceğiz. Bunları şimdiden söylememizin amacı zamanımız çok önemli olmasıdır. Zamanımızı harcamamak için adaylığımızın açıklaması halinde bu talimatı dışarıdan biri olarak vereceğiz” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA