GAZETECİ ENDER ERDEMİL’İN FACEBOOK NOTLARI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
GAZETECİ ENDER ERDEMİL’İN FACEBOOK NOTLARI

 

ENDER ERDEMİL

Aytuğ Atıcı Aday adayı manifestosunda: “Özgürlükçü bir yaklaşım üzerinden çok kültürlü, çok dilli ve çok kimlikli yaşamı birer zenginlik olarak görerek, birlikte yaşamı temel alıyorum.” Demiş.

Özgürlükçü, yani liberalmiş.
Yaşamımız zaten çok kültürlü. Kimse kimsenin kültür faaliyetine karışmaz. Kimse kimseye neden zılgıt çektin diye sormaz. Cem edene karışılmaz. İngilizce, Fransızca şarkılar nasıl söyleniyorsa, Kürtçe türküler de söylenir (Yeter ki terör örgütüne övgü olmasın) Bunlar zaten kişilik haklarıdır. Anayasanın güvencesindedir. Anayasaya uygun davranılması yeterlidir. Yeni bir düzenleme gerektirecek koşullar yoktur.
Resmi dilimiz Türkçe’dir. Eğitim ve resmi işler Türkçe yürütülecektir. Bunun dışında herkes istediği dili konuşabilir. Buna engel yoktur. Mahkemelerde Türkçe bilmeyene çevirmen sağlamak esastır. 
Çok dilli ifadesi açıklama gerektirmektedir.
Bizim kimliğimiz Türk vatandaşı kimliğidir. Atıcı, Türkiye vatandaşlığı altında etnik kimliklerden söz ediyor olmalı.
Atıcı’nın bu sözlerinden; önce milleti etnik parçacıklara bölüp, böldüklerini birlikte yaşatmayı amaçladığını anlıyorum.
Bu durumda Aytuğ Atıcı’nın yolunun büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolla ilgisi yoktur.
-----------------------------------------------------------------------
S. Arabistan Veliaht Prensi yandı. 
Kaşıkçı cinayetinden sonra Trump kimbilir kaç para isteyecek onlardan...
At bir sakal konuyu kapatalım...
-------------------------------------------------------------------
CHP'de demokrasi aşkı depreşti. Örgütler eğilim yoklaması (önseçim gibi bir şey) istiyorlarmış. Gerçek demokrasi aşkı mı? Biraz "duygusallık" karıştı mı işe bilinmez.
Ama alın size aşık olduğunuz demokrasi. Yazalı çok oldu. Eskimez. Eskimeyecek. Eskitmeyeceksiniz...
--------------------------------------------------------------------
Yakın geçmişte Büyükşehir belediyesini arkasına alıp Mersin Hayvan Dostları Derneğine saldıranlar Büyükşehir belediyesinin hayvanları korumaktan aciz buna rağmen burnundan kıl aldırmayan olduğunu yeni mi anlamışlar?
Siz onları; ayaklarına dolaşan, Demoklesin kılıcı gibi üstlerinde duran, sürekli hesap soran dernekten kurtardınız. Hayvanların yaşadıklarından cümleniz sorumlusunuz.
Önleyebilir misiniz? Sanmam.
İtibarlı olsanız çok etkili olabilirdiniz.
İtibarınızı iki torba mamaya ve belediyenin özel muamelesine sattınız.
Yalakaların, itibarı olmaz.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA