Durmuş Deniz, basınla kahvaltıda bir araya geldi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Durmuş Deniz, basınla kahvaltıda bir araya geldi

 

CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Deniz, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Deniz, Seven Kahvaltı Evi & Kafe’deki kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“GÖREV VERİLİRSE EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIM
Adaylık, 20 gün öncesine kadar gündemimde olmayan bir konuydu. Yurt dışındayken böyle bir gelişme oldu. Anamur’a döndüğümde parti tabanımızdan ve kamuoyundan görüştüğüm arkadaşlarım böyle bir görev almamı istediler. Ben de böyle bir görevden kaçmayacağımı, hazır olduğumu söyledim ve beraberce yola çıktık. Adaylık görevi verilirse ve belediye başkanı seçilirsem bunu en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum.

BASINI YAŞATMAK İÇİN DESTEK OLUNMALI
Sizler basına verdiğim önemi biliyorsunuz. 30 yıldır Anamur’da ticaret yapıyorum ve her gazeteye abone olarak basına hem katkı yapmaya çalıştım hem de ilçemizin gündemini takip ettim. Zaman zaman başta tarım olmak üzere ilçemizin gündemindeki konularla ilgili düşüncelerimi de basınla ve kamuoyuyla paylaştım. Basını yaşatmak ve özgürce çalışmaları sağlamak için destek olunmalıdır.

ORTAK AKILLA HAREKET HAREKET EDECEĞİZ
Adaylığım açıklandığında Anamur’un sorunlarını ortak akılla hep birlikte konuşarak çözümünü beraber bulacağız. İlçede yapılanları, yapılmayanları, yada kötü yapılanları en çok basın olarak sizler görüyorsunuz. Belediye başkanı olursam bunları dikkate alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. ‘Birimiz hepimiz, hepimiz Anamur için’ ilkesiyle katılımcı bir şekilde, işbirliği içinde ilçemizi yöneteceğiz.

İNSANLARA UMUT OLAN TEK PARTİ CHP’DİR
CHP yerelde insanlara umut olma noktasındaki tek partidir. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımızda, başta basın olmak üzere toplumun her kesimi, insanlar özgürlük arayışında. Bu noktada CHP Türkiye’nin birleştirici gücü olarak, dili, dini, ırkı ne olursa olsun her insanın toplanabileceği tek parti durumunda. Bundan dolayı da CHP’nin aday adayı sayısı fazladır.

LİSTEMİZİ UZLAŞIYLA OLUŞTURACAĞIZ
Tüm aday adayları bir araya gelerek yeni yönetim şeklini hep beraber belirlemeliyiz. Ben aday adayı arkadaşlarıma şunu söyleyeceğim, ilçemizde adaylık görevi kime verilirse, tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte çalışmalıyız. Her aday adayı ya kendisi yada kendisinin önerdiği, toplumda karşılık bulacak isimler önermeli. Biz listemizde mutlaka onlara da yer vereceğiz. Listenin kalan kısmı da partimizde şimdiye kadar yöneticilik yapmış olanların görüşleri alınarak oluşturulacak. Yani herkesin üzerinde uzlaşacağı bir listeyle yola çıkmalıyız.”

YENİ ANAMUR İÇİN DEĞİŞİM PROGRAMINI ANLATTI
Deniz, kahvaltıda Anamur için yeri bir vizyon ortaya koymak istediğini ifade ederek, bu kapsamda oluşturdukları Yeni Anamur İçin Değişim Programı’nın içeriğinde yer alan yatırımlar hakkında şunları söyledi:

“İNSANA YATIRIM
Anamur’un Yatırım Yıldızı’nın en üst köşesini insana yatırım oluşturmaktadır. Önceliğimiz beton, bina ve inşaatın da ötesinde insandır. Belediyecilik anlayışımızdaki birinci stratejik hedefimiz insana yatırımdır. Çünkü Kalkınmacı Belediyecilikte tesislerden önce onu kullanacak insanın niteliği önemlidir. Dolayısıyla öncelikli olarak bir yandan Anamurumuzun kalkınmasına katkı sağlayacak yeni nesillerin niteliğini arttırırken, yetişmiş insanımızın da kendisini gerçekleştirmesine her türlü katkı sağlayacağız. 
SANAT VE SPORA YATIRIM
Sanat ve spor insanın kendini gerçekleştirmede en önemli etkenlerden biridir. Yatırım Yıldızımızın sol köşesi sanat ve spora yatırımı oluşturmaktadır. Kalkınma sanat ve sporda başarı ile kendini gösterir. Bu nedenle Anamur’umuzu en iyi şekilde tanıtma ve Anamur’da yaşayan insanlarımızın sporda ve sanatta hayallerini gerçekleştirme konusunda her türlü imkanı sağlayacak ortamlar oluşturacağız.

ÜRETİME YATIRIM
Tarım ve Turizm Anamurumuzun en önemli gelir potansiyeli taşıyan sektörleridir. Yatırım Yıdızımızın sağ köşesi üretime yatırımı oluşturmaktadır. Üretken bir Anamur için Tarım ve Turizm alanlarındaki potansiyellerimizi harekete geçirecek projeler ile hem işsizlik hem de yoksullukla mücadele edeceğiz.

GELECEĞE YATIRIM 
Gelecek çocuklarımızdır. Yatırım Yıldızımız iki ayak üzerinde durmaktadır. Yatırım Yıldızımızın sol ayağını geleceğe yatırım oluşturmaktadır. Kalkınmacı Belediyecilik geleceği öngören bir anlayıştır. Geleceğe yatırım ise çocuklarımızı yarınlara hazırlamayı gerektirir. Çocuklarımızın eğitiminde merkezi hükümetin yetersiz kaldığı alanlarda projeler uygulayacağız. Çocuklarımızın gelecekte istihdam olanaklarını arttıracak eğitim yatırımlarına öncelik vereceğiz.

GEÇMİŞİMİZE YATIRIM
Yatırım Yıldızımızı sağlam bir zemine oturtan ikinci ayak ise Geçmişe Yatırımdır. Geçmişini unutan bir toplum geleceğini kuramaz. Bu çerçevede folklorumuzu ve geleneklerimizi yaşatmaya yönelik projelere öncelik vereceğiz.”

DURMUŞ DENİZ’İN ÖZGEÇMİŞİ

1966 yılında Adana’da doğan Durmuş Deniz Anamur’un Akine Köyü nüfusuna kayıtlı. İlk, orta ve lise öğrenimini Anamur’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. ADD başta olmak üzere üyesi olduğu birçok sivil toplum örgütünün faaliyetlerine katılıyor.
Zirai İlaç BayiIiği’ne ek olarak; Citroen Araç Satış ve Yetkili Servisi, İspanyol Atlantica Agricola Firması’nın Türkiye Distribütörlüğü, Michelin Yetkili Bayiliği, Ergo Sigorta Yetkili Acenteliği ve Antaş Muz Paketleme Tesisi İşletmeciliği gibi birçok alanda ticaretle uğraşıyor.
Deniz, 2000-2004 yılları arasında Ziraat Mühendisleri Odası Anamur Kurucu İlçe Temsilcisi ve il yöneticisi olarak görev yaptı. 2001 yılında Muz Üreticileri Derneği (MUZ-DER) Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 2002-2004 yılları arasında SHP Anamur Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 2002-2006 yılları arasında Anamurspor yönetiminde görev aldı. 2004-2009 yılları arasında CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 2004-2006 yılları arasında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu’nda gönüllü olarak Öğretim Görevlisi olarak hizmet verdi. 2007-2015 Yılları arasında TEMA Vakfı Temsilciliğini yürüttü. 2014-2018 yılları arasında Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyesi olarak görev aldı. Basım aşamasında olan Çilek Yetiştiriciliği konusunda bir kitabı bulunan Deniz, orta derece ingilizce biliyor. Deniz, evli ve 2 çocuk babası.

Anamur Gündem



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA