Adil Aktay: Büyükşehir Adaylığı ile ilgili Üretilenler Akıl ve İzan Dışıdır | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Adil Aktay: Büyükşehir Adaylığı ile ilgili Üretilenler Akıl ve İzan Dışıdır

 

Cumhuriyet Halk Partii (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarmayacağı yönündeki haberlere dair zorunlu açıklaması...

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarmayacağı yönündeki haberlere dair zorunlu açıklamasıdır:

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlere giderken, Mersin'in en güçlü, en hazır ve en iddialı partisidir. Bu durumun kimi çevrelerde büyük bir rahatsızlık yaratmakta olduğunu, partimizin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağıyla ilgili olarak üretilen, akıl ve izan dışı haberlerin bolluğundan da görebiliyoruz. Son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Mersin'de aday göstermeyeceği ve başka bir partinin adayını destekleyeceği dahi yazılabilmiştir.

Partimizin yetkili kişi ve organlarının açıklamaları ortadayken, bütünüyle spekülasyon ve manipülasyon amaçlı bu tür sözde haberleri ciddiye alabilmek mümkün değildir.

Bilindiği gibi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Türkiye'nin her yerinde kendi belediye başkan adaylarını çıkaracağını defalarca açıklamıştır. Son olarak, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bin 398 belediyede kendi adayını göstereceğini vurgulayarak, "şu ya da bu partinin lehine hiçbir yerde parti adayımızı çekmemiz mümkün değildir. Buna tüm kentler gibi elbette Mersin de dahildir” diyerek bir kez daha bu gerçeği hatırlatmıştır. Ben de Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı olarak geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısıyla aynı gerçeklere dikkat çekmiştim.

Bütün bunlara rağmen hala spekülasyonlardan medet umanların, manipülasyonla sonuç alabileceklerini sananların, şu gerçeğe kendilerini bir an önce alıştırmalarında yarar vardır:

Cumhuriyet Halk Partisi, örgütünün isteklerine, Mersin kamuoyunun beklentilerine uygun olarak belirleyeceği ve Cumhuriyet Halk Partililiği tartışılmaz bir adayla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacaktır.

Adil Aktay

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA