MYD Rüştü Aydın’la devam dedi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
MYD Rüştü Aydın’la devam dedi

 

MYD-Mersin Yazarlar Derneği Olağan 5. Genel kurulunu yaptı. Tek liste halinde gidilen seçimde Başkan Rüştü Aydın güven tazeledi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve açılış konuşmasının ardından okunan faaliyet raporlarının kabul edilmesi ile yapılan seçim oylamasında Rüştü Aydın başkanlığında; Yaşar Yılmaz, Ali Kaplan, Şah İsmail Ateş, Mustafa Yaşar, Habibe Tuna ve Şadan Köse’den oluşan yönetim kurulu, yeni dönemde görev yapacaklar.

Açılış konuşmasında Başkan Rüştü Aydın, geçen üç yıl içersinde okuma ve yazmanın önemine değinerek yazarların eserlerinin tanıtımları, yazma ve okuma konusunda çalışmaların yapılması için etkinlikler düzenlediklerini anlattı.  Kitap Fuarına katılarak yazarlara imza günleri yaptıklarını, yaylalarda geniş halk katılımı ile festivaller düzenlediklerini belirterek gelecek dönemde yapacakları çalışmalardan örnekler vererek konuşmasını tamamladı.

Dilek ve temennilerde konuşan Kanal 33 V Programcısı ve yazarlar derneği üyesi Fatih Alkar’da  yaptığı konuşma ile Başkan Rüştü Aydın’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve  memnun olduklarını belirterek yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Verilen güven ve dilek temennilerde yapılan iyi dilekler için konuşmacılara ve tüm üyelere teşekkür eden Başkan Rüştü Aydın,”Uzak yakın demeden her üyemizin gönlünün bizle olmasından memnunun. Buda bizleri mutlu etmiştir. Allah hepinizden razı olsun” dileyerek genel kurula katılanların nezdinde tüm üyelere ve dostlara teşekkür etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA