İbrahim Yalçıner’in facebook notları | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
İbrahim Yalçıner’in facebook notları

 

YENİDEN

Türkiye de içi boşaltılmış, hatta dondurulmuş, törenlere indirgenmiş, slogandan öteye gitmeyen bir Atatürkçülük yapıldığı doğrudur. Dahası bir çok baskıcı ve yanlış uygulama bu ülkede Atatürkçülük adına yapıldı. 12 Mart ve 12 Eylül gibi.. Bunları reddedeceğiz elbette. Atatürkçülük bu değil çünkü. Fidel Castro'nun Atatürk varken Türklerin başka lider aramasını anlamıyorum demesi boşuna değildir. Atatürk yüzyılımızın Anti Emperyalist savaşını veren ve bu savaş sonucu devlet kuran ilk lideridir. İkincisi Orta çağ karanlığına karşı devrim başlatan bir liderdir. Üçüncüsü de ekonomide halkçılık ilkesiyle halktan yana kamu mudahelesini savunan ilk liderdir. Vahşi kapitalizmden kurtulmak için dünyanın kamuculuğa dönmeye başladığını hatırlarsak, Atatürk'ün ne kadar uzak görüşlü bir lider olduğunu anlarız. Dolayısıyla Atatürk dünün değil bugünün lideridir. Onun bizim sevgimize ve saygımıza ihtiyacı yok. Bu başka bir şey…Bizim onun fikirlerine ihtiyacımız var. Onun gücüne ihtiyacımız var.
--
2014. Eski bir yazı.. Aynen yineliyorum..
İbrahim Yalçıner
11 Aralık 2014, 20:18 • 

Ulusalcılara saldırı 90'lı yılların başında başladı. Peki ne oldu da bu saldırı 90 yıllarla birlikte başladı. Sovyetler Birliği yıkılmış, ABD dünyanın tek egemeni olarak yeni dünya düzenini ilan etmişti. Bu egemenliği pekiştiren, yeni sömürü biçimlerini gizleyen bir ideoloji ortaya atıldı. Yeni ideoloji küreselleşme idi. Küreselleşmeye göre milli devletlerin sonu gelmişti. Çünkü küresel yayılmacılık önünde milli devletleri engel olarak görüyordu..Küreselleşmeciler, milli devletleri yıkma aracı olarak etnik kimlikleri, mezhep ve inançları ve vatansız liberal solcuları kullanabilirdi. Bu nedenle millicilere ( ulusalcılara ) büyük bir saldırı dalgası başlatıldı. Birinci dalga da, Uğur Mumcu, Muharrem Aksoy, Bahriye Üçok, A. Taner Kışlalı, N.Hamlemitoğuları gibi militan aydın Atatürkçüler öldürülerek ortadan kaldırıldı. İkinci büyük dalga da TSK'ya Balyoz ve Ergenekon gibi kumpaslarla ordu etkisizleştirdi. Üçüncü saldırı dalgası CHP'ye yapıldı. CHP genel başkanı bir kaset komplosuyla değiştirildi. Ve CHP yönetimine CHP'nin tarihi ve misyonuyla kavgalı adamlar yerleştirildi. Bütün bu operasyonlarda Cemaat başrolü oynadı. Fettullah Gülenin Ulusalcı dalgayı kıracağız demesiyle birlikte tertipler başladı. Şimdi bu tertipler tek tek açığa çıkıyor. Bu arada CHP 'de operasyonlar devam ediyor. Bekaroğlu bir hile ile genel başkan yardımcısı yapılıyor, ilk demecinde ulusalcılar giderse CHP büyür diyor. Ardından Süheyl hoca da bir komployla ihraç ediliyor. CHP içindeki ulusalcılara gözdağı vermek için.. Bir şeyi unutuyorlar CHP içinde ya da dışında Ulusalcılar tükenmez, bu ülkede Mustafa Kemaller yenilmez. Çünkü biz gücümüzü tarihimizden alıyoruz.. Hodri meydan..
--
Abdullah Gül açıklama yapmış, "Kılıçdaroğlu ile seçim değil, dünya meselelerini konuştuk" diye..Akılımızla alay ediyor bunlar.. Niye gizli görüşüyorsunuz bunu açıklayın önce..
--
2013 yılında Fetö'nün suç örgütü olduğunu yazmışım.. Kimlerin "Hoca efendi" diyerek onları meşrulaştırdığını burada hatırlatsam şaşırırsınız. Sadece AKP yöneticileri mi sanıyorsunuz..
"İbrahim Yalçıner
10 Aralık 2013, 15:50 • 
Fettullah Gülen dini lider değil mi, konuşmadığı konu var mı, en son "ünlü bir siyasetçi için hazırlanmakta olan sex kasetini önledim" dedi. Adam nelerle ilgili bir bakın, eli gözü, dili nelere ulaşıyor... Bütün bu söyledikleri itiraf aslında, suç örgütü olmanın itirafı, bu suç odağını meşru gösterenler bir gün utanacak..."



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA