Maraş Katliamı unutulur mu? | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Maraş Katliamı unutulur mu?

 

Gazeteci İbrahim Yalçıner’in facebook notları

Anasının karnında süngülenen doğmamış bebeler, gençler, kadınlar, aksakallı dedeler...

Unutulur mu bunlar. Kimler vardı bu katliamın arkasında.. Hangi büyük planın parçasıydı. Katiller kimlerdi. Bunların hiçbiri aydınlanmadı. Ne 1 mayıs 1977, Ne Çorum, Ne Sivas katliamları aydınlanmadı.

----

Bu yıl Türkiye'ye kaynağı belli olmayan 18 milyar dolar girdi. AKP hükümetleri dönemlerinde kaynağı belli olmayan toplam döviz girdisi 60 milyar doları geçmiş. Önceki hükümetler döneminde bu para yıllık 200 ve ya 300 milyon doları geçmiyordu. Şimdi bana ekonomi bilen biri açıklasın. Türkiye'ye giren bu yüksek miktarda ki dövizin kaynağı ne? Tamam, kayıt dışı bu para ama neyin kayıt dışısı. Eğer aklınıza rüşvetten başka bir şey geliyorsa söyleyin.

----

Ey Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'ta halkı sokağa çağıran sen değil miydin.. Halk sokağa çıkmasaydı darbe önlenir miydi. Halkın sokağa çıkarak taleplerini dile getirmesinden niye bu kadar korkuyorsun.. İktidarına artık güvenmiyor musun? Gezi kabusundan ne zaman kurtulacaksın?

----

Demokrasinin en güzel taraflarından biri şiddete başvurmamak kaydıyla yapılan sokak protestolarıdır. Anayasal bir haktır. Hiç kimse yürüyüş ve miting hakkını suç olarak gösteremez. Nereye gidiyoruz. Kimi tehdit ediyorsunuz.

Demirel kadar olamadınız. O " yürüsünler yollar yürümekle aşınmaz" derdi. Siz ise korkuyla toplumu yöneteceğinizi sanıyorsunuz... Bunun olamayacağını göreceksiniz.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA