ABD’nin çekilmesi Batı Asya’nın zaferi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
ABD’nin çekilmesi Batı Asya’nın zaferi

 

Bölge ülkelerinin mücadelesi ve Türkiye’nin operasyon kararıyla ABD’nin diz çöktüğünü belirten Perinçek ’Batı Asya ülkeleri, bu büyük mücadeleyi canla başla savaşarak ve birleşerek kazanmışlardır. Kutlu olsun!’ dedi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul İl Merkezinde bir basın toplantısı yaparak, ABD'nin Suriye'den çekilme kararını değerlendirdi. ABD'nin tarihi bir yenilgi aldığını vurgulayan Perinçek, ABD emperyalizminin PKK gibi, ateşe sürdüğü piyonlarını ortada bıraktığını belirtti.

Kararın, Türkiye, Suriye, Irak, İran, Yemen ve Rusya'nın ABD emperyalizmine karşı silahlı mücadelelerinin zaferi olduğunu söyleyen Perinçek "Bütün dünyada vurgulandığı gibi, Türkiye'nin Fırat'ın Doğusuna girme kararı, ABD'yi dize getirmiştir" dedi. Perinçek CHP ve İyi Parti üyelerine de "Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in HDP/PKK ile ittifak girişimlerine hizmet etmeyin" çağrısında bulundu. Perinçek özetle şunları belirtti:

TARİHÎ BAŞARI

ABD Başkanı Trump, Suriye'den çekilme kararını açıkladı ve bu karar uygulanıyor. "ABD Batı Asya'dan defol" sloganı, hayata geçiyor. Türkiye, Suriye, Irak, İran, Yemen ve Rusya'nın ABD emperyalizmine karşı silahlı mücadeleleri ve ortak cephede birleşmeleri, bu tarihî başarıyı getirmiştir. Bütün dünyada vurgulandığı gibi, Türkiye'nin Fırat'ın Doğusuna girme kararı, ABD'yi dize getirmiştir. ABD, yenilmiştir. Batı Asya ülkeleri, bu büyük mücadeleyi canla başla savaşarak ve birleşerek kazanmışlardır. Kutlu olsun!

 

YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

 

ABD'nin Suriye'den çekilmesi, yalnız bölge dengelerini değil, dünya dengelerini etkileyen tarihî bir olaydır. Batı Asya ülkelerinin silahla kazandıkları başarı, yeni dünyanın habercisidir. Atlantik Çağının sonuna geldik. ABD'nin Dünyanın tek efendisi olma iddiası, Batı Asya topraklarına gömülmüştür. Yükselen uygarlık, Avrasya uygarlığıdır.

PİYONLARINI ORTADA BIRAKTI

Arkada kalan 27 yılda hep uyardık:

"ABD ve İsrail'in ateşe sürdüğü piyonlardan olmayın! Batı Asya ülkelerine ve milletlerine ihanet etmeyin! Kardeşlerinize ABD ve İsrail kurşunu sıkmayın! En sonunda ABD'nin bozgununu paylaşmaktan başka bir şey elde edemeyeceksiniz!"

 

İşte o günler geldi. ABD emperyalizmi, ateşe sürdüğü piyonlarını ortada bırakmıştır.

 

PKK ABD’YE YALVARIYOR

PKK, Şırnak, Sur, Yüksekova ve Afrin'den sonra, şimdi de "Kobani" dedikleri Ayn El Arap'ta, Sincar'da ve bulunduğu her yerde hendeklere gömülecektir.

Dün (20 Aralık 2018 günü), PKK'nın sözde Kürdistan Ulusal Kongresi (KNK), ABD'ye kararından vazgeçmesi için yalvarıyor. PKK, yayınladığı imdat çağrısında, ABD'nin "Türk Devletinin tehditleri karşısında geri adım atarak güçlerini bölgeden çekme kararı aldığını" belirtiyor.

Emperyalizme bel bağlayan güçlerin sonu işte budur. İşte şimdi hesap edemedikleri ihanetin sonu geldi. Artık PKK Terör Örgütünü Türk Ordusunun pençesinden ne ABD kurtarabilir, ne İsrail, ne de Suudi gericileri. Kandil'in beyaz bayrak çekmek dışında çaresi kalmamıştır.

PKK ihanetine alet olanlara sesleniyoruz: Ellerinizdeki ABD ve İsrail silahlarını yere atın! ABD ve İsrail kurşunuyla Türk, Arap, Fars ve Kürt kardeşlerinizi vurma ihanetine son verin! Türk Ordusuna ve Türk Adaletine teslim olun!

HDP İTTİFAKI YERLE BİR

ABD'nin Batı Asya'daki yenilgisini paylaşan siyasal güçler de var. ABD'nin iktidar projelerine hizmet etmekten yorulmayan Kılıçdaroğlu yönetiminin ve aynı hizmetin taze gücü olarak sahneye sürülen Meral Akşener yönetiminin HDP/PKK ile ittifak gayretleri de bu mübarek topraklara gömülmektedir.

CHP ve İYİ Parti'nin vatansever yöneticilerine ve örgütlerine ve üyelerine çağrımız şudur:

 

Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in HDP/PKK ile örtülü ve örtüsüz ittifak girişimlerine hizmet etmeyin! Vatan Savaşına "Saray Savaşı" diyenleri kaderleriyle baş başa bırakın! Sorumluluğunuz büyüktür!

HDP DERHAL KAPATILMALIDIR

Şimdi Türkiye, bölücü teröre karşı mücadelede son ve kesin darbe aşamasına girmektedir. İç cepheyi sağlamlaştırmak şarttır. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK'nın kolu olan HDP'nin kapatılması için derhal dava açmalıdır. Vatan Savaşının gereği budur, hukukun gereği yine budur.

DOĞU AKDENİZ CEPHESİ

Türkiye'nin vatan bütünlüğü mücadelesinde Doğu Akdeniz ve Ege cephesi ön plana geçmektedir. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde kurulan Batı Asya ittifakını Doğu Akdeniz ve Ege'ye taşımak, günün gereğidir. AK Parti iktidarının Suriye ile işbirliğindeki tereddütlerine artık tahammül edilemez. Mehmetçiğin kanıyla ödenen bu inada artık kesinlikle son verilmelidir. Hiçkimse Türkiye'nin geleceğiyle oynayamaz! Vatan Partisi, içine girdiğimiz Büyük Karar sürecinde tarihî görevini yerine getirecektir.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA