O Muhteşem Yürüyüş Karesinde Herkesin Olmasını İstiyoruz | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
O Muhteşem Yürüyüş Karesinde Herkesin Olmasını İstiyoruz

 

Başkan Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 97’nci Yıldönümünde düzenleyecekleri Zafer Yürüyüşü’ne tüm Mersin halkını davet etti

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 97’nci Yıldönümünde organize edecekleri ‘Zafer Yürüyüşü ve etkinlikleri’ öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
Toplantıya; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ve basın mensupları katıldı.
3 Ocak programının detayları ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda, geleneksel olarak organize ettikleri 3 Ocak etkinliklerinde basın mensuplarının ve tüm Mersin halkının büyük desteğini gördüklerini belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna, aynı desteğin devam edeceğine inandıklarını söyledi.
Konuşmasında, milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıktıklarının altını çizen Başkan Tuna, 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nün Mersin’e sahip çıkma noktasında önemli bir sembol olduğunu kaydetti ve; “24 yıldır aktif siyasetin içerisindeyim. Son 15 yıldır Toroslar Belediye Başkanlığını görevini yürütüyorum. O günden bugüne kadar Kentimizdeki basın mensuplarımız ile hep uyum içeresinde çalışan bir arkadaşınızım. Göreve ilk başladığımızda Toroslar’da 21’inci yüzyıl şartlarına uygun şehircilik anlayışını hayata geçirmek için hazırladığımız stratejilerimizin ve planlarımızın hepsi doğru yeri buldu. Hayali düşünceye, düşünceyi projeye ve projeyi hayata geçirirken bölgede yaşayan insanlarımızda bir aidiyet duygusu ve millet olma özelliğini ortaya çıkartmak ve o değerleri yaşatmak üzere bir takım çalışmalar içerisine girdik. Bir tane resmi kurumu olmayan bölgemizi bugün sağlık, eğitin ve gençliğin merkezi yaptık. Bugün hayallerimizin hayata geçmiş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Toroslarımızın değerini 20 kat büyütmüşüz. Üreten belediyecilik anlayışı ile kurumsal kimliği öne çıkan bir belediye oluşturduk. Gelişimin çok hızlı yaşandığı Toroslar gelecekte en zengin bölge olacak. Bizi biz yapan, millet yapan değerlerimizin en başında tarih şuurunu genç nesle aktarma noktasında özellikle 70’li yıllarda çocukluğumuzda Mersin’in kurtuluş gününe özel yapılan o etkinliği biz devam ettirelim istedik ve işin organizasyonu yaptık. Her yıl yürüyüş etkinliğimiz öncesinde toplumun her katmanındaki insanlarımız ile bir araya geldik ve halleştik. Mersin’in kurtuluş gününe özel o muhteşem yürüyüş karesinde herkesin olmasını istiyoruz. Bu yürüyüş, sadece Mersin özelinde takip edilen değil, Türkiye genelinde de Mersindeki bu birliğin ve beraberliğin en güzel mesajının verildiği o fotoğraf karesi ile dikkat çekmektedir” dedi.
“Büyük bedeller ödeyerek, bizlere bu aziz vatanı emanet eden atalarımızın emanetine sahip çıkmak için tüm Mersin halkını 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat:08.00’de Toroslar Belediye Hizmet Binası önünden başlayacak Zafer Yürüyüşüne davet ediyorum” diyen Başkan Tuna; “Unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.
Başkan Tuna; “3 Ocak; 1071’de Anadolu’yu yurt eden Sultan Alparslan’ın vurduğu mührün Mersindeki tescilidir, Karadenizi yaran Bandırma vapurunun saçtığı ışığın Akdeniz’de yansımasıdır, Erzurum ve  Sivas Kongresi’nin burada tescilidir, Cumhuriyete el sallamaktır, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk ile birlikte yol yürüyeceğimizin Mersin’den işaretidir. Bu toprakların kolay vatan olmadığını gelecek nesillere aktarmamız için 3 Ocak’a ve Mersinimize sahip çıkacağız. Milli refleksleri dik ve diri tutmamız lazım. Dolu dolu bir tarihe sahip olan Yüce Türk Milleti’nin bu değerlerini inşallah devam ettireceğiz. Bu vesileyle siz değerli basın mensuplarımızın ve tüm hemşehrilerimizin yeni yıllarını kutluyor, 2019 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
Başkan Tuna; 3 Ocak Perşembe günü saat: 11.00’de Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda; Geleneksel Kurumlararası Futbol Turnuvasının 3’üncülük maçı ile saat:13.00’de final müsabakasına ve yine aynı gün saat:15.30’da Güneykent Mahallesi Mustafa Sarı Spor Tesisi’nde gerçekleştirecekleri Geleneksel Atlı Okçuluk gösterisine de tüm Mersin halkını beklediklerini sözlerine ekleyerek soru ve cevap şeklinde devam eden toplantıda Mersin için düşündüğü projeler hakkında kıea bilgiler paylaştı.
Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de tüm Mersinlileri 3 Ocak günü birlikte olmaya davet etti. Şimşek; “15 yıldır Hamit Tuna Başkanımızın organizasyonu ile siyasi sembol olmadan düzenlenen ve herkesi Türk Bayrağının etrafında birleştiren yürüyüşü inşallah sizlerin ve Mersin halkının desteği ile Başkanımız Hamit Tuna Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda daha da taçlandıracağız” dedi.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA