Görünmeyen kahramanlardan Başkan Tarhan’a teşekkür çiçeği | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Görünmeyen kahramanlardan Başkan Tarhan’a teşekkür çiçeği

 

Mevsim şartları ne olursa olsun, henüz şehir uykudayken yola çıkarak, çöpleri temizleyen Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, Başkan Tarhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Sırtçı olarak tabir edilen ve çöp kamyonu arkasında görev yapan temizlik çalışanları,  geçtiğimiz günlerde DİSK Genel İş ile yapılan sözleşme ile çalışanlara verilen zam nedeniyle teşekkür ederek Başkan Tarhan’a çiçek sundu. Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Güneş’in de hazır bulunduğu ziyarette çalışanlar, “Sadece zamla ilgili değil, her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür etmek istedik. Sabah erken saatlerde ziyaretimize gelerek, bizi onurlandırıyorsunuz. Haklarımızı almamızda bizden yana tavır alıyorsunuz. Verdiğiniz tüm destekler için teşekkür etmeye geldik” dedi.

MEZİTLİ’YE DEĞER KATTIĞIMIZ ZAMAN MERSİN’DE GÜÇLENİYOR

Görev yaparken her zaman çalışandan yana tavır alan bir başkan olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Sendika ile yapılan sözleşme gereği bu zammı biz vermedik siz hak ederek aldınız. Siz çalıştınız, alnınızı ve sırtınızı terleterek hak ettiniz. Her zaman söylediğim gibi burada ne varsa onu paylaşacağız.  Belediye kazanırsa, güçlü olursa herkes kazanır. Mezitli’ye değer kattığımız zaman Mersin’de güçleniyor. Belediye güçlü olursa daha çok özlük hakkı ve maaş vererek çalışanı da güçlü olacaktır. Her zaman savunduğum şey temizlik işçilerinin benim için ayrı bir yeri vardır. Güneşte, yağmurda, çamurda, soğukta, herkes eşiyle, çocuğuyla sıcak yuvasında zaman geçirirken, sizler gece sokakta çalışıyorsunuz. Verdiğimiz ücret yeterli değil elbette. Sendika olmasa da bu parayı vermeyi planlamıştık. Önümüzde ki süreçte de sendika talep etmese de daha güçlü bir belediye olursak daha önce yaptığımız gibi çalışanımıza daha fazlasını vereceğiz. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz herkesi olduğu gibi belediyemizi de etkiledi. Önümüzde ki süreçte belediye daha iyi yerde olacaktır” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA