VAHAP SEÇER; “HERKESİN DERDİNE ÇARE OLACAĞIM” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
VAHAP SEÇER; “HERKESİN DERDİNE ÇARE OLACAĞIM”

 

CHP Mezitli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin’de hiç kimsenin dini, ırkı ve rengine bakmazın herkesin belediye başkanı olacağına söz vererek, “Herkesin derdine çare olacağım. Fakir fukaranın, garibanın ve derdi olan herkesin sığındığı bir liman olacağım” dedi. 11 Ocak 2019 Cuma 18:23 - Bu haber 87 kez okundu. 0 0

Gökhan Kurt

“ÇAĞDAŞ BİR BELEDİYE BAŞKANINA YARAŞIR PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim kampanyası kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP Mezitli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Seçer’i Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, diğer aday adayları, ilçe örgütü ve yüzlerce partili karşıladı. Burada halka seslenen Seçer, kentte farklı parti görüşünden olan vatandaşlara da kendini ve projelerini anlatacağını belirterek, “Mersin’i yönetmeye geliyorum. Farklı görüşte olan farklı partide olan herkesin başkanı olacağım. Rengine, dinine ve inancına bakmasızın kimseyi ötekileştirmeden onların abisi ve babası olacağım. Elbette ki bir dünya görüşümüz var. Her siyasi lider, kendi siyasi görüşü çerçevesinde projelerini değerlendirir. Ben Cumhuriyetçi, Atatürkçü, devrimci, halkçı ve kardeşçe paylaşan bir dünya görüşüne sahibim. Ortaya koyacağım projeler, sosyal demokrat bir belediye başkanına ve çağdaş bir belediye başkanına yaraşır projeler olacak” ifadelerini kullandı.

“HERKESİN DERDİNE ÇARE OLACAĞIM”

Belediye başkanı olduğu takdirde başta CHP’lilerin sokakta başı dik dolaşacağını vurgulan Seçer, halk için çalışacağını ifade etti. Seçer, “Bana oy vermeyen vatandaşlar ben belediye başkanı olduğumda keşke oy verebildiydik diyecekler. Herkesin derdine çare olacağım. Fakir fukaranın, garibin ve zorda olanın sığındığı bir liman olacağım. Her şey güzel olacak. Bana destek olun, beni yalnız bırakmayın” şeklinde konuştu.

SİNAN KOÇ:“ VAHAP SEÇER,  HERKESİ KUCAKLAYACAK BİR BAŞKAN ADAYI”

Konuşmalarının arından Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç ise Seçer’e ve partiye sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, “Sayın Vahap Seçer’e güveniyoruz. Herkesi kucaklayacak bir başkan adayımızdır. Seçim tarihine kadar Büyükşehir ve diğer adaylarımız için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Gönlümüz hiçbir zaman partimizden ayrı düşmedi, düşmez de. Sonuna kadar adayımızı destekleyeceğiz. Ve bunun yanı sıra kazanması için de kendisi yalnız değildir. Bizde varız bu yolda. Seçim kampanyası çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz” diye konuştu. Açıklamalardan sonra Vahap Seçer ve beraberindekiler ilçe binasında partilerle bir araya gelerek, sohbet edip gündemi değerlendirdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA