MERSİN BİZİMLE KAZANACAK | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MERSİN BİZİMLE KAZANACAK

 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer çarşı esnafını gezdi ve piyango tezgahından rakiplerine mesaj verdi.

Çarşı esnafını gezen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  tantuni tezgâhının başına geçti, halka tatlı yedi ve eşine çiçek aldı. Esnafla şakalaşan Seçer, piyango tezgahından da rakiplerine “Kazanacağız” mesajını verdi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer,  İstiklal Caddesi’nde esnaf gezisine çıktı, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, İstiklal Caddesi’ndeki esnaf gezisine Özgür Çocuk Parkı’ndan başladı.

Cadde üzerindeki dükkanlara, lokantalara girerek esnafla ve orada bulunan vatandaşlarla sohbet eden Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na aday olduğunu belirterek, “Desteğinizi bekliyorum. Bizim için sizlerin desteği de, görüşleri de önemli” dedi.

Gezi sırasında İstiklal Caddesi esnafının ve caddeden geçen vatandaşların Seçer’e ilgisi yoğundu. Bazı esnaf, İstiklal Caddesi’nin görüntüsünün Mersin’e yakışmadığını ve caddenin düzenlenmesi gerektiğini söyledi, bazı esnaf da ekonomik daralmadan dolayı yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

ÇARŞI ESNAFIYLA ŞAKALAŞTI

Vahap Seçer, esnaf gezisi kapsamında halk arasında Bitpazarı olarak bilinen Zafer Çarşısı’ndaki bazı dükkânlara da uğradı. Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan dükkânlarda kiracı olduklarını, yıllardır birikmiş sorunlarla mücadele ettiklerini belirterek Seçer’i çarşıya davet etti.

“2,5 ay sonra ben belediye başkanı olacağım, siz de benim kiracım olacaksınız” diye espri yapan Seçer, en kısa sürede Bitpazarı esnafıyla bir araya geleceklerini ve esnafın sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

Vahap Seçer’in esnaf gezisi sırasında renkli görüntüler de yaşandı. Caddeden geçen birçok vatandaş Seçer’i karşılarında görünce sevinçlerini ve destek mesajlarını dile getirdi. Bazı gençler Seçer ile fotoğraf çektirirken bazı gençler de Seçer’i kendi mahallelerine davet etti.

ANLAMLI MESAJ

Bir tantunici de çalışanlarla ve müşterilerle selamlaşan Seçer, tantuni tezgahının başına geçerek tavada tantuni çevirdi.

Cadde üzerindeki bir seyyar satıcıdan çiçek alan Seçer, seyyar piyango bayisiyle de sohbet etti. Seçer, “Piyangoda büyük ikramiyeyi hep zenginler kazanıyor diyorlar. İnşallah bir gün yoksullara da çıkar. Piyangoda kazanır mıyız, kazanamaz mıyız bilmiyorum ama 31 Mart’ta Mersinliler kazanacak” dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’in esnaf gezisine CHP Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur ile gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe belediye başkan aday adayları ve parti gönülleri de katıldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA