BAŞKAN TUNA; “AYDINCIK, BOZYAZI VE ANAMUR’U TURİZMİN CENNETİ YAPACAĞIZ” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
BAŞKAN TUNA; “AYDINCIK, BOZYAZI VE ANAMUR’U TURİZMİN CENNETİ YAPACAĞIZ”

 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Hamit Tuna, Bozyazı ve Anamur’da miting gibi bir buluşmayla hemşehrileriyle kucaklaştı.

Anamur ziyareti öncesinde, Silifke Taşucu’ndaki seçim ofisini ziyaret eden Başkan Tuna, Silifke ve Aydıncık yolu güzergahı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, taleplerini dinledi.
Daha sonra Bozyazı İlçesi Gözce’de, AK Parti ile MHP İlçe Teşkilatları ve vatandaşlar tarafından yaklaşık bin araçla ve coşkuyla karşılanan Başkan Tuna, konvoy eşliğinde gerçekleştirilen şehir turunda hemşehrilerini selamladı.
Başkan Tuna, şehir turunun ardından Cumhur İttifakı Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya, İl ve ilçe Teşkilatları ve binlerce vatandaşın katılımıyla Bozyazı İlçesindeki seçim bürosunun açılışını yine görkemli bir törenle yaptı.
“Bozyazı’da izimiz var, geleceğe dair sözümüz var” diyerek hemşehrilerinden Cumhur İttifakına destek isteyen Cumhur İttifakı Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya; “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamit Tuna ile birlikte, çalınmadık kapı, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız.Gece gündüz çalışarak Cumhur İttifakını zafere ulaştıracağız” dedi.

“Bozyazı İşi Bitirmiş, Cumhur İttifakında Tamam Diyor”

Bozyazı’daki coşku ve heyecanın karşısında daha da mutlu olduklarını belirten Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise; “Allah’a şükürler olsun ki 24 yıllık siyasetimizde gönüllerde yer edinmişiz. Biz makam, mevki adamı değiliz.Biz gönüllerin adamıyız.Bugünde onun karşılığını alıyoruz” dedi.
Bozyazalıhemşehrilerine, Bozyazıyı tarım ve turizm alanında kalkındıracakları projelerinden bahseden Başkan Tuna; “Sağlık, eğitim ve gençlik projelerimizle bezeyeceğimiz Mersinimizi, güneş, toprak, su, çevre, çocuk ve kadınlarımıza yönelik projelerle de kalkındıracağız. Her ilçemizde bir spor tesisi yapacağız. Bozyazı ilçemizde atık malzemelerle ilgili sıkıntı var.Birleştirme istasyonlarından alıp Silifke ile Aydıncık arasında yapacağımız düzenli depolama ile nasip olursa katı atığın problemini çözeceğiz.Çocuklarımızı, çocuk üniversitesi ile dolu dolu yetiştireceğiz.Toroslar’da oluşturduğumuz KETEM’i, bütün ilçelerimizde hayata geçireceğiz.Sağlıklı kadın, sağlıklı nesil demektir.Sağlıklı nesil, sağlıklı toplum demektir.Buradaki sevgi gösteriyor ki Bozyazı işi bitirmiş.Hükümetin yaptığı yatırımlar, tüneller ve viyadükler bittiğinde buradaki ulaşım çok daha kolay olacak. Turizm anlamında da kruvaziyer gemilerinin limana yanaşmasıyla birlikte onun oluşturacağı turistik sinerji ve bizim yapacağımız yatırımlarla burası kalkınacak.İskele çalışması ve sini deresinin kenarını revize ederek, insanlarımızın mutlu bir yaşam sürdüğü Bozyazı’yı oluşturacağız.Cumhur ittifakı adayı olmamız da çok önemli bir şans.Bozyazı, Büyükşehir ve hükümet üçgenimizi kurduğumuz zaman Bozyazı ve Mersin kazanacak” dedi.
Başkan Tuna,  Bozyazı’daki seçim ofisi açılışının ardından Cumhur İttifakı Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya ve teşkilatlarla birlikte AK Parti Bozyazı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Tuna’ya, Anamur’da Sevgi Seli

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Bozyazılıhemşehrileriyle buluşmasının ardından Anamur İlçesi’ndeki seçim bürosunun açılışını da gerçekleştirdi.
Başkan Tuna, Anamurlu hemşehrilerininyoğun ilgisi ve sevgi gösterileri arasında Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç ve Anamurlu hemşehrileriyle birlikte seçim bürosuna kadar yürüdü.
Miting havasında geçen seçim bürosunun açılışı öncesinde konuşan Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, Cumhur İttifakına sadık kalarak hep beraber Anamur’u kucaklayacaklarını belirterek; “Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamit Tuna birlikte Anamur’u çamurlu ve tuzlu sudan kurtaracağız.Parti rozetimizi bir kenara bırakıp tüm Amamur’u kucaklayacağız.Belediyemizin kapısı herkese açık olacak” dedi.
Gönül birlikteliği yaparak, kendilerine destek veren Anamurlu hemşehrilerine teşekkür eden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da hayata geçirecekleri yatırımlarla bu bölgeyi turizmin cenneti yapacaklarının sözünü verdi.
Seçim bürosunun, Anamur’a ve Cumhur İttifakına hayırlı olmasını dileyen Başkan Tuna; “15 yıl Toroslar’da israfçı değil, insaflı belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettik.Şimdi de bunu Mersin genelinde uygulayacağız.Güneşten maksimum bir şekilde yararlanarak, oluşturacağımız güneş enerjisi santralleriyle tarım arazilerini suyla buluşturacağız.Bu devirde çamurlu su içilir mi. Muz’un cenneti Anamur’u bu dertten kurtaracağız.Ören ve çevresindeki o sahil bandını dört dörtlük yapacağız.Kafelerle taçlandıracağız, insanlarımızın gelip piknik yapabileceği şekle dönüştüreceğiz.Katı atık bertaraf tesislerini Anamur, Bozyazı ve Aydıncık noktalarında muhafaza etmek suretiyle bu işi kökünden halledeceğiz.Bizim avantajımız Cumhur ittifakı adayı olmamız.Hükümetimiz ile birlikte bu kurguyu sağlıklı oluşturduğumuzda genel idarenin yaptığı yatırımları, bizim yapacağımız yatırımlarla ulayacağız.Milletvekillerimiz ve AK Parti Genel Başkan Yardımıcımız Sayın Lütfi Elvan ile bir araya gelerek, projelerimizi paylaştık.Mersin-Antalya yolu, Viyadükler, Tüneller, Seyhan-Kazanlı turizm hattı, Uluslararası hava alanı.Kruvaziyer gemlerinin de limana yanaşmasını sağlayacağız.Bu bağlantıyı kurduğumuzda ören yerlerimizi ve kültürel değerlerimizi tanıtarak, öne çıkartacağız.İnşallah, Anamur’u turizmin cenneti yapacağız” dedi.
Anamur’daki temaslarını, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek devam eden Başkan Hamit Tuna, iş insanlarıyla bir araya gelerek, Anamur özelinde planladığı projelerini paylaştı.
Anamur’da, mahalle muhtarları,  AK Parti ve MHP’li yöneticilerle de buluşan Başkan Tuna, Cumhur İttifakının zafere ulaşmasının sonucunda Mersin’i nimetin ve hizmetin öne çıktığı bir  kente dönüştüreceklerini belirterek, Cumhur ittifakının önemine değindi.
Başkan Tuna, MHP Aydıncık İlçe Teşkilatı ile Erdemli Kızkalesi’ndeki seçim ofisini de ziyaret ederek gönüldaşlarıyla bir araya geldi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA