BU YAZI, TARİHİ BİR UYARIDIR EKMELETTİN OLAYI’NDA OLDUĞU GİBİ! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
BU YAZI, TARİHİ BİR UYARIDIR EKMELETTİN OLAYI’NDA OLDUĞU GİBİ!

 

Av. İzzet Uludağ

BU YAZI, TARİHİ BİR UYARIDIR EKMELETTİN OLAYI'NDA OLDUĞU GİBİ!

CHP, HDP İLE İTTİFAK YAPARAK ATATÜRK'E VE SONUÇ OLARAK DA İKTİDARA SIRTINI DÖNMEKTEDİR

Ne yazık ki ABD emperyalizminin kara gücü PKK'nin siyasal temsilcisi ve sözcüsü HDP elinde PKK paçavrası, dilinde bölücü PKK marşı ile bu seçim sürecinde CHP ve İYİ PARTİ adaylarına katkı veriyor, destek açıklamaları yapıyor. KANDİL'den ittifak açıklamaları "demokrasi" adına kutsanıyor.

Milli devleti kuran CHP ve milliyetçi olduğunu ileri süren İYİ PARTİ, çaresizlik içinde eli kanlı PKK'nin KANDİL'den uzattığı bu çağrıya, düşünmeden, sormadan ve sonucu sorgulamadan dört elle sarılıyoruz.

Ne yapmaya çalışıyoruz?

24 Temmuz 2015 günü TSK tarafından başlatılan Türk milli devletini koruma ve vatanı savunma harekâtı sonrası darmadağın olan PKK'nin temsilcisi HDP'ye meşruiyet tanımak, güç vermek, yeniden hendek döşemek için bu bölücü örgüte yol açmak, Atatürk önderliğinde Türk devletini kuran CHP'ye yakışıyor mu?

1919 yılında düveli muazzamaya kafa tutan, dünyada emperyalizme karşı ilk milli kurtuluş savaşı veren, dünyada ilk milli devleti kuran, Türkiye ahalisinden Türk milleti yaratan, ekonomik ve kültürel mucizeler yaratan CHP, Türk milletini birleştirerek iktidara gelebilecek bir programa, tarih bilincine sahip kadrolara, ülküye sahip değil midir?

Türk Devleti'ni kuran CHP, ne hale sokuldu da ABD emperyalizminin bölgede kara gücü olarak faaliyet yürüten bölücü bir terör örgütünün siyasal temsilcisine muhtaç bir hale geldi?

CHP'nin güvendiği bir programı yok mudur?

6 OK ve ATATÜRK'ün devrimci iradesi ve ülküsü nerededir?

Anti-emperyalizm ve milliyetçilik nereye kapatılmıştır?

Bu mudur Atatürk'ün kurduğu devrimci, halkçı, cumhuriyetçi, milliyetçi ilkeleri savunan CHP?

Ama en önemlisi de CHP'yi ve Türk milli devletini, Atatürk'ün GENÇLİĞE SESLENİŞİ ile koruması için milli bir görev verdiği CHP gençliği, parti kadroları neden hâlâ derin uykulardadır?

Ölü toprağı mı atılmıştır üzerlerine?

Gözleri ve gönülleri körleştirilmiş ve beyinleri uyuşturulmuş mudur?

Bu nasıl bir teslimiyetçilik ve nasıl bir vurdum duymazlıktır?

Ya da nasıl bir KORKAKLIK?



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA