Neşet Tarhan’a eşi az görülür sevgi seli | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Neşet Tarhan’a eşi az görülür sevgi seli

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın Akdeniz Mahallesinde gerçekleştirdiği halk buluşması eşi az görülür sevgi kucaklaşması haline geldi. Kadın Üretici Pazarı yanında bulunan parkta gerçekleştirilen buluşmaya yürüyerek gelen Başkan Tarhan’ı gençler meşale ve marşlarla karşıladı. Vatandaşların balkonlarından alkışlarla destek verdiği yapılan kısa yürüyüş sonrası alana ulaşan Başkan Tarhan’a, parkı dolduranlar tarafından uzun süre attıkları sloganlarla sevgi gösterisinde bulundular. 

MİNİK ASYA’NIN DUYGULANDIRAN SÜRPRİZİ
Alana girişinde çocukların sevgi çemberi arasında kalan Başkan Tarhan’a minik Asya’nın sürprizi ise duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Minik Asya’nın verdiği katlanmış kâğıdı açan Başkan Tarhan, çizilmiş kalp resmi gördü. Çevresini saran çocukları tek tek öperek fotoğraf çekme taleplerini geri çevirmeyen Başkan Tarhan, vatandaşlardan gelen notları da tek tek okuyarak gerekli talimatları verdi. 
BAŞKAN TARHAN İÇİN HAZIRLANAN RAP ŞARKI İLK KEZ DİNLENDİ
Bini aşkın vatandaşın yanı sıra, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, Gençlik Kolları İl Başkanı Ethem Güzel, Kadın Kolları Mezitli İlçe Başkanı Sevim Çelik’in de katılarak destek verdiği halk buluşmasında, Başkan Tarhan’a bir sürpriz daha yapılarak, rap tarzından hazırlanan seçim şarkısı ilk kez dinlettirildi.

BAŞKANIMIZ SAYESİNDE 5 YILDA NÜFUSUMUZ 13 BİNDEN 25 BİNE ÇIKTI
Yerel sanatçılar tarafından kısa bir müzik dinletisinin yapıldığı halk buluşmasında ilk sözü alan Akdeniz Mahalle MuhtarıKemal Aydoğdu, 5 yıl önce Neşet Tarhan’la birlikte kendisinde seçildiğini hatırlatarak, “Göreve geldiğimde mahallemizin nüfusu 13 bin idi. Şimdi ise 25 bin nüfusumuz var. Bu bile Başkanımız Neşet Tarhan’ın Mezitli’ye ve mahallemize ne büyük değer kattığının göstergesidir. Mahallemize yaptığı hizmetleri saymaya kalksam saatlerce konuşmam lazım. Dev Amfi Tiyatromuz, Kadın Üretici Pazarımız, Gönüllü Evimiz, parklarımız Neşet Tarhan’ın mahallemize hediyesidir” dedi.

NEŞET TARHAN GİBİ BAŞKANLARIMIZ TBMM’DE BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR
Neşet Tarhan gibi belediye başkanlarının görevde olmasının Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendilerini daha güçlü kıldığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise, “Kendisine gösterilen bu sevginin nedenini en iyi Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımız bilmektedir. Daha önce ben Baro Başkanı iken, Sayın Neşet Tarhan’la çok önemli ortak çalışmalara imza attık. Birlikte jakaranda koruluğu yaptık. Neşet Tarhan gibi bir yol arkadaşım olduğu için onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

GERLECEĞİMİZİN SİGORTASI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ
Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi ve meşale şovları arasında sahneye çıkan Başkan Tarhan, gösterilen ilgiden dolayı alanı dolduran tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Başkan Tarhan, “Gösterilen bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum. Gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı ve halkımızın coşkusunu görünce ülkemizin içerisinde bulunduğu karanlıktan kısa sürede kurtulacağına dair ümidimiz artmaktadır. Önümüzdeki dönem yapacağımız projeleri de bu doğrultuda hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Öncelikli olarak geleceğimizin sigortası olan çocuklarımızın doğru, çağdaş ve Atatürkçü eğitim alması için en az 5 yeni anaokulu daha yapacağız. Bununla da yetinmeyip, 0-3 yaş arası çocuklarımızın erken yaşta yeteneklerine göre değerlendirilebilmesi için çocuk bakımevlerini hayata geçireceğiz. Yine çocuklarımızın önündeki eğitim engellerini kaldırılması amacıyla özelikle köy çocuklarımızın barınacağı öğrenci yurdu yapacağız. Yaşayan laboratuvarlar oluşturarak eğitimi 7’den 77’ye her kesime yaygınlaştıracağız” dedi. 

KÜLTÜR VE SANAT DENİLİNCE İLK AKLA MEZİTLİ GELECEK
Önümüzdeki 5 yıl için özellikle farklı kesimlerden vatandaşları bir araya getiren kültür ve sanat faaliyetlerini artıracaklarını vurgulayan Başkan Tarhan, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz kültürel ve sanatsal faaliyetlerini artıracağız. Bunlara ek olarak ta Türkiye’de ses getirecek bir mimari ile heykel tasarım akademisi ve müzesini hayata geçireceğiz.  Şehir yaşamının çok daha kaliteli bir noktaya gelmesi için sanat merkezi ve sanat sokağı yapacağız. Başarıyla görevini yapan Oda Tiyatromuzu büyüterek daha geniş çaplı Mezitli Belediye Tiyatromuzu kuracağız. Gezici kütüphane, tiyatro ve sinemamız ile tüm vatandaşlarımıza sanatı ulaştıracağız. Ücretsiz olarak yaptığımız kültür ve doğa gezilerini çoğaltarak vatandaşlarımızın kaynaşmasını sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SÖZ VERDİĞİMİZDEN DAHA FAZLASINI YAPMIŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ
Tüm sivil toplum örgütlerini aynı çatı altında buluşturacak olan bir tesis oluşturacaklarını anlatan Başkan Tarhan, “Mezitli’de yaşayan herkes en az benim kadar mutlu olsun istiyorum. Sadece vatandaşlarımızı değil, kültürleri, engellileri, hayvanları, doğayı koruyacak projelerimiz hazır. Geçtiğimiz dönem söz verdiğimiz projelerin çok daha fazlasını yapmış olmanın gururuyla burada sıraladıklarımızdan daha fazlasını hayata geçireceğimizden eminim. Bize inanarak destek veren değerli vatandaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Martın sonunda baharı hep birlikte getirecek, Mezitli’de mutluluğumuzu devam ettireceğiz. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA