Atsız Afşın Yılmaz: Toroslar şehrin cazibe merkezi olacak | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Atsız Afşın Yılmaz: Toroslar şehrin cazibe merkezi olacak

 

“TOROSLAR ŞEHRİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK, ESNAFIMIZ KAZANACAK”


Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, Mimar Sinan Bulvarı esnafını ziyaret ederek, bereketli günler diledi. Sabah saatlerinde esnafla bir araya gelen Başkan Adayı Yılmaz, her dükkana girerek esnafla selamlaştı, esnafın Regaip Kandili’ni kutladı. Yılmaz, gezisi sırasında şehrin sosyal hayatına olumlu katkı yapacak ve esnafın kazancını artıracak Toroslar Harikalar Diyarı’nı kuracaklarını duyurdu.
Harikalar Diyarı ile Modern Toroslar
Gezi programında mutlaka esnafa da zaman ayıran ve her gün farklı bir mahallede esnafla buluşan Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, esnafın yüzünü güldürecek, işlerini artıracak projeleri olduğuna değindi. Toroslar’ı kentin merkezi yapacak, Toroslar’ın turizmini canlandıracak projelerinden bahseden Yılmaz, her yaştan misafiri ağırlayacak olan Harikalar Diyarı Projesi’nin sözünü verdi. Toroslar’ın en büyük eksilerinden birisinin Toroslar’da aktif bir sosyal hayatın olmayışı ve şehir içinde insansirkülasyonununsağlanamaması olduğunu ifade eden Başkan Adayı, “Toroslar’a önce diğer ilçelerden, sonra civar illerden ve yeterli tanıtımı yaptıktan sonra da ülkemizin her yerinden misafirleri çekecek bir tematik park yapacağız. Bu parkta sadece çocuklarımızı mutlu etmekle kalmayacağız, uluslararası standartlarda bir eğlence merkezine sahip olan ilçemize dışarıdan ziyaretçiler de çekeceğiz. Böylece ilçemizin de değeri artacak, esnafımızın da kazancı artacak. “diye konuştu. 
“Her Sektörde Yeni İstihdam Alanları Açacağız”
Bu parkla birlikte şehrin sosyal yapısının da değişeceğini dile getiren Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, yeni istihdam sahaları açacak her türlü girişimi gerçekleştireceklerini; üretimde de, hizmet sektöründe de, ticarette de Türkiye’nin en önde gelen ilçesinin Toroslar olacağını kaydetti. Başkan Yılmaz, bu parkla çocukların hayal dünyalarını da geliştireceklerini ifade ederek,geleceğin Toroslar’ını kuracağımız çocuklarımız için ilçelerinde böyle bir parka sahip olmaları çok büyük bir avantaj olacak. Başka çocuklar burayı görmeye kilometrelerce öteden gelecekken, bizim çocuklarımız her türlü sosyal, teknolojik imkanın içerisinde büyüyecek. Aydınlık nesilleri mutlu çocuklarımızla yetiştireceğiz.”şeklinde konuştu

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA