VAHAP SEÇER’DEN İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERE MEKTUP | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
VAHAP SEÇER’DEN İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERE MEKTUP

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, 31 Mart seçimlerinde ilk oylarını kullanacak olan genç seçmenlere mektup yazdı.

İlk kez oy kullanacak gençlerin ev adreslerine gönderilen mektupta Vahap Seçer,  belediye başkanlığı döneminin gençlere güvenen ve onlara yatırım yapan huzurlu, mutlu ve başarılı yıllar olarak tarihe geçeceğini ifade etti.

Mersin’in daha çok gelişmesi ve kalkınması için gençlere ihtiyacı olduğunu belirten Vahap Seçer, “Mersin sana bu imkanı verecek, sen de Mersin’e değer katacaksın. Bizi başarılı ve mutlu bir geleceğe ulaştıracak temel stratejimiz hazır. Birlikte el ele verirsek; Mersin’de İleri Teknoloji Kampüsü’nü kuracağız. Bu kampüsteki atölyelerimizde, istihdam olanakları geliştirerek, kentimizin ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak yeni projeleri birlikte uygulamaya koyacağız. Yüksek katma değerli ürün, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini gerçekleştireceğiz. Senin ve arkadaşlarının kent yaşamındaki rollerinin daha çok zenginleşmesi için destekler sağlayacağız. İnternet erişiminin ücretsiz olacağı Gençlik Etkinlik Merkezleri’ni kuracağız. Bu merkezlerde, okul ve çalışma hayatının dışında kalan zamanlarında kültür, sanat, spor ve mesleki-kariyer gelişimin için yeni olanaklara sahip olacaksın. Üniversite sınavına hazırlanıyorsan destek kursların, sana özel danışma rehberin olacak. Üniversite öğrencisi isen belediyenin bursundan yararlanacaksın” dedi.

Mektubunda gençlere güvendiğini ve inandığını vurgulayan Vahap Seçer, “Eğer sen de huzurlu bir kentte yaşamak, halkçı bir belediyecilikle tanışmak istiyorsan vereceğin oy ile el ele, gönül gönüle verelim. Daha çok çalışalım, daha çok üretelim. Birlikte başarıp, birlikte yaşayıp, birlikte yönetelim. Umudu büyütmek için ‘Ben de varım’ diyorsan; Haydi o zaman! En içten sevgilerimle” ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA