Başkan Tarhan’dan örnek kampanya | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Tarhan’dan örnek kampanya

 

Hayata geçirdiği projelerle örnek bir belediyecilik sunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sıra dışı bir kampanyaya daha imza attı. Seçimler sonrası yüksek oy oranı ile başkanlık koltuğuna yeniden oturan Başkan Tarhan, kendisine kutlama çiçeği gönderilmesi yerine öğrenci okutulmasını istedi. 
Kampanya ile ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sunulmasını amaçladıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Hayata geçirdiğimiz ‘Mezitli’nin Filizleri’ projemizle iş yerlerinizde, oturduğunuz sitelerde, kişi başına 1-2 lira gibi çok küçük rakamlarla çocuk okutabilirsiniz. İyiliksever Mezitli halkı bu şekilde dünyaya örnek olacaktır” dedi.
Tekrar seçilmesi nedeniyle kutlayan, ziyaret eden herkese teşekkür eden Başkan Tarhan, “Halkımız tarafından seviliyor olmak, gurur verici. Çok sayıda vatandaşımızdan kutlama çiçeği alıyoruz. İstiyoruz ki bu gösterilen ilgiyi örnek bir kampanyaya dönüştürelim, iyiliksever Mezitlililerle birlikte hayırlı bir işe imza atalım. Tüm vatandaşlarımızı çiçek göndermek yerine Mezitli’nin Filizleri projemize destek vermeye davet ediyorum” dedi.  
Yaklaşık 5 yıldır devam eden Mezitli’nin Filizleri projesi ile çeşitli işyerleri, siteler ve sivil toplum kuruluşlarının onlarca çocuğa okuma yardımında bulunduğuna dikkat çeken Başkan Tarhan, “Mezitli halkının hayırsever olduğunu çok iyi biliyorum. Mezitli'nin Filizleri Projemizi de ilçe halkı benimsedi. Öğrencilerimizi geleceğe güvenle taşımak için başlattığımız çeşitli çalışmalarımızda Mezitli halkı her zaman destekçimiz oldu. Gönüllüler tarafından başlatılan çalışmalarımızda birçok öğrencimiz burs alıyor. Vatandaşlar kendi aralarında örgütlenerek projemize destek sağlıyor, öğrenci okutmak için belediyemize başvuruda bulunuyor. Halkımızın bu hassasiyetini karşılıksız bırakmamak için ziyaret ediyor, teşekkür tabelası asıyoruz. Binlerce öğrencimize burs vermek için daha fazla destekçimizin olmasını istiyorum. Bu duyarlılığı göstererek, öğrencilerimizin okumasına fırsat sağlayan site sakinlerine, Mezitli gönüllülerine, esnaf ve STK'lara gönülden teşekkürlerimiz sunuyorum" diye konuştu.
Başkan Tarhan, vatandaşların proje hakkında 0324 358 49 49 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabilecekleri bilgisini verdi

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA