Başkan Seçer İlk Nikahını Kıydı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Başkan Seçer İlk Nikahını Kıydı

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer göreve başlamasının ardından nikâh memuru cübbesini giyerek ilk nikâhını kıydı.Dilara ve Ozan çiftinin nikâh akdini gerçekleştiren Başkan Seçer, genç çiftin en özel günlerinde mutluluklarına ortak oldu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un yeğeni Dilara Poyraz’ın düğün törenine katıldı. Yeşeren ve Emin Poyraz çiftinin kızları Dilara ile Selma ve Mehtap Demir çiftinin oğulları Ozan’ın nikâhını kıyan Başkan Seçer, genç çifte uzun süreli evliliğin tüyolarını da verdi.  
Başkan Seçer, “Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım”
İlk kez nikâh kıymanın kendisine heyecan ve mutluluk verdiğini ifade ederek sözlerine başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “O kadar topluluğun karşısına çıktım hiç bu kadar heyecanlanmadım. Bugün ilk kez nikâh kıymak beni biraz heyecanlandırdı. Birbirinden güzel iki evladımız hayatlarını birleştirmeye karar vermişler. Bizlere de gençlerimizin bu güzel gününde yanlarında olmak düşüyor. Ben inanıyorum ki tertemiz, pırıl pırıl bu iki gencimiz çok mutlu olacaklar. Atatürkçü, çağdaş, memlekete faydası olan çocuklar yetiştirecekler. Hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Seyit Torun’la birlikte evlilik cüzdanını gelin Dilara hanıma teslim eden Başkan Seçer her iki aileye de hayırlı olsun temennisinde bulunduktan sonra nikâh törenine katılan vatandaşlarla sohbet etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA