Başkan Dinçer’den Başkan Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyareti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Başkan Dinçer’den Başkan Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyareti

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus’ta kurulu 17 meslek odası başkanı ile birlikte 31 Mart seçimlerinde ilçe belediye başkanlığına seçilen Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.
Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak,  yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Yalçın ve Mustafa Güçyetmez ile Denetim Kurulu üyeleri Cumali Taş ve Nail Uçak;  Disiplin Kurulu üyesi Duran Şen’in yanı sıra Tarsus, Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Tıraş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Berberler Odası Başkanı Alper Deniz, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Ateş, Kahveciler Odası Başkanı Hali Şekerci, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci,  Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, ilçede kurulu Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin ve 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan’ında eşlik ettiği Başkan Dinçer, günün anısına Başkan Bozdoğan’a bir buket çiçek taktim ederek başarı diledi.
Başkan Dinçer burada yaptığı konuşmada ilçede kurulu 17 meslek odasının 15 bine yakın esnafı temsil ettiğini belirtti. İlçede görev yapmış belediye başkanları ile iyi dialoğlar kurduklarını ifade eden Dinçer, “Bizler esnafımızın sorun ve beklentilerini konusunda sizlerden destek bekliyoruz. Yaşanan krizden dolayı esnafımız zor günler geçiriyor. Yerel idarecilerin emtia alımlarını yerel esnaftan yapmasını bekliyoruz. Yine reklam ve tabela vergilerinde taban fiyat uygulamasını istiyoruz. Bunun yanı sıra Mersin’de Büyükşehir bünyesinde kurulu UKOME’nin ilçemize irtibat bürosu kurmasını bekliyoruz. Sizden önceki belediye başkanınca ilçede kurulu odalarımıza tahsis edilen hizmet binasındaki sorun ve eksiklerin tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.
Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve ilçede kurulu oda başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, parti rozetini çıkartarak herkese eşit hizmet ilkesiyle yola çıktığını söyledi.
Katılımcı ve çoğulcu demokrasiyi esas aldıklarını kaydeden Başkan Bozdoğan, “Belediyeyi temsili değil, katılımcı çoğulcu demokrasiyle yöneteceğiz. Projelerinizle, fikirlerinizle bizlere yön verin. Siyaset sorunların çözüm merkezidir. Siyasetçi de hoşgörü ve anlayışlı ve mütevazi olmalıdır. Bizin ortak paydamız Tarsus’tur. Tarsus, turizm ve tarım alanlarından olması gereken yerde değil. Tarsus’un eski şatafatlı ve güçlülüğüne kavuşmasını sağlamak hepimizin görevidir. 31 Mart seçimlerinin ardından parti ben rozetini çıkarttım. Herkese eşit hizmet ilkesiyle yola çıktım” dedi.
Başkan Bozdoğan, şöyle devam etti: “Bu kent hepimizin.  Bu kentin sokaklarını, toprağını hepimiz seviyoruz. Bu kente hizmet veren, istihdam yaratan, ekonomiye katkı sunan esnafımız bizler için önemli. Onların sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Sorunlarınız el birliğiyle çözülebilecek sorunlar. Tarsus’ta adaletli, adil ve yaratıcı bir kenti oluşturmayı  sadece sizlerle başarabilirim. Buna emin olun, bu kentte yaşayan esnafımıza, işçimize, çiftçimize, STK’lara, dernekler ve  herkese ihtiyacımız var. Gelin bu kenti el birliğiyle ayağa kaldıralım. Sizlerden tek isteğim bu iki aylık acil eylem planını sabırla beklemenizi  istiyorum”

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA