Bu çocuklar harika | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Bu çocuklar harika

 

Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri Viranşehir Sahilinde oluşturulan Sanat Durağı’nda kitap sattı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Mezitli Belediyesi Meclis Üyeleri, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul ve üyeleri, aileler ve sahilde gezintiye çıkan Mezitlililerin büyük destek verdiği kitap satışından kazanılan para, sokak hayvanlarına mama almak için kullanılacak. Müzik ve şiir dinletilerinin de yapıldığı etkinliğe katılan İşadamı Alper Gürsoy, satın aldığı kitapları devlet sığınma evinde barınan çocuklara bağışlarken, Belediye Meclis Üyeleri Nilgün Aşçı ve Hamide Oylumlu yeniden satılarak gelir getirmesi için hediye etti. 

Bir süre kitap satışı da yapan Başkan Tarhan, çocukların ortaya koyduğu fikirlerin çok güzel olaylara vesile olduğunu söyledi. Çocukların ortaya koyduğu çok önemli bir amaçla toplandıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Sadık Gürsoy ve üyeleri okudukları kitapları burada satıyorlar ve kazandıkları parayı sokak hayvanlarına mama almak için kullanacaklar. Gençlik Meclisimizde kendilerine destek veriyor. Burada bulunan vatandaşlarda kitap bağışında bulunarak, kitap satın alarak bu özel amaca destek veriyorlar. Çocuklarımızı bu duyarlı yaklaşımları nedeniyle kutluyorum” dedi. 
Viranşehir sahilinin Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri burada çok güzel bir düzenleme yaparak Sanat Durağı oluşturdular. Biz Sanat Durağımızın yerel sanatçılarımız tarafından uygun şekilde kullanılması için gereken desteği vereceğiz. Burada sokak müzisyenlerimiz şarkılarını seslendirebilir, ressamlarımız sergi açabilir, tiyatrocularımız mini skeçler sergileyebilir, dans etmeyi sevenler dansları ile renklendirebilirler” dedi. 
Sokak hayvanları yararına yapılan 2. El Kitap Satış etkinliği,10 Temmuz Çarşamba Günü de Viranşehir Sahilinde devam edecek.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA