Narenciye Festivali Korteji, Akdeniz Belediyesi’nde | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAÞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOÐAZI ÇEVRE FESTÝVALÝ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMÝZÝ KURTARMAK ÝSTÝYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBÝLÝR BÝR GELECEÐE GEÇÝÞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ÞEHITOÐLU, KýZ KARDEÞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý 
Narenciye Festivali Korteji, Akdeniz Belediyesi’nde

 

* Bu yýl 7’incisi düzenlenecek olan ‘Mersin Uluslararasý Narenciye Festivali’ne saatler kala; festival korteji ile portakal, limon, mandalina ve greyfurttan oluþturulan birbirinden renkli ve ilginç figürler, Akdeniz Belediyesi’nin konuðu oldu.

Akdeniz Belediyesi; bu yýl 1-3 Kasým 2019 tarihleri arasýnda 7’incisi düzenlenecek olan ‘Mersin Uluslararasý Narenciye Festivali’ne saatler kala festival kortejini aðýrladý. Vatandaþlarýn yoðun ilgisini çeken etkinlikte; portakal, limon, mandalina ve greyfurttan oluþturulan birbirinden renkli ve ilginç figürler dikkat çekti. 
Festival korteji ile yerli ve yabancý konuklarýn performansýný, Akdeniz Belediyesi Baþkan Vekili Yakup Aykut, Baþkan Yardýmcýlarý ve Birim Müdürleri de izledi. Akdeniz Belediye yanýndaki parkta düzenlenen gösterileri izlemeye gelen 7’den 70’e yüzlerce kiþi, narenciye ile oluþturulan ilginç figürlerle fotoðraf çektirmek için adeta yarýþtý. Etkinlikte, 25 farklý ülkeden gelen gösteri sanatçýlarý da performanslarýný sergiledi. Özellikle çocuklar, gösteri sanatçýlarýnýn performansýný büyük merak ve heyecanla seyretti. Akdeniz Belediyesi tarafýndan, yerli ve yabancý konuklara limon suyu ikram edildi. Öte yandan festival kapsamýnda, Akdeniz Belediyesi tarafýndan dün de ilkokul öðrencilerine yüzlerce kilo mandalina daðýtýlmýþtý.
Festival 3 gün sürecek
Mersin’de üretilen narenciye ürünlerini bütün dünyaya tanýtmak, narenciye meyvelerinin tüketiminin yaný sýra marka deðerini arttýrmak hedefiyle organize edilen ve bu yýl 7’ncisi düzenlenen Mersin Uluslararasý Narenciye Festivali, 1-3 Kasým 2019 tarihleri arasýnda ziyaretçilere kapýlarýný açacak. Festivalde, Mersinli üreticilerin stantlarýnda narenciye temalý el emeði ürünler, yiyecek içecek ve çocuklar için eðlence alanlarý da yer alacak. 
Festival kapsamýndaki süslemelerde 100 ton narenciye ürünü kullanýlýrken, etkinliklerde 10'u mobil 30 figür yer alacak. 25 ülkeden 700 yabancý gösteri sanatçýsý, kentin her noktasýný karnaval alanýna çevirecek. Narenciye Festivali, Adnan Menderes Bulvarý üzerinde bulunan 50 bin metrekarelik bir alanda organize edilecek. 
Konserler, defile ve dans performanslarý ise, Galatasaray Meydaný’na kurulacak ana sahnede düzenlenecek. Side Sütunlarý’nda kurulacak 2’nci sahnede ise festival süresince dans ve müzik performanslarý sergilenecek. 25 farklý þefin 2 gün boyunca hünerlerini sergileyeceði Gastroshow alanýnda ise narenciyeli lezzetler katýlýmcýlarla buluþacak



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA