Başkan Yılmaz’dan MGC’ye hayırlı olsun ziyareti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Yılmaz’dan MGC’ye hayırlı olsun ziyareti

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından Cemiyet Başkanlığı’na seçilen Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MGC binasında gerçekleşen ziyarette yeni yönetimi tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basın mensuplarına büyük görevler düşüyor” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGC Başkanı Tepe, Başkan Yılmaz’a olağan üstü genel kurul sürecinden bahsetti ve çalışma faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.
 
Tepe: “Başkan Yılmaz’ı Ağırlamaktan Onur Duyduk”
 
Tepe, iletişim çağını yaşadıklarını ve Mersinli gazeteciler olarak buna en iyi şekilde ayak uyduracaklarını kaydederek, “Arkadaşlarımız bu görevi bize verdiler. Biz de bu bayrağı en yükseğe çıkarmak için çalışacağız. Mersin ve Türkiye genelinde de gazeteciler hakikaten sıkıntılı dönemler yaşıyorlar. Sektör olarak da sorunlarımız var. Yeni medyanın oluşması ile birlikte kitle iletişim araçları olan televizyon, gazete ve radyolar teknolojik anlamda bir çağ atlama dönemine girdi.  Gazetecilerimizin de kendilerini yeni medya düzenine alıştırıyor. Siz değerli Başkanımızla da inşallah uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
 
Başkan Yılmaz: “Basın Mensuplarımız, Ülkemizin Geleceğinde Önemli Bir Görev Üstleniyor”
 
Başkan Yılmaz ise “Yaptığımız hizmetlerin halka ulaşmasında önemli bir köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın ortaya koyduğu emek, çaba ve gayretleri takdirle karşılıyoruz.” dedi.
Cemiyet Başkanı Kaya Tepe ve yönetimini tebrik eden Başkan Yılmaz, “Öncelikle hayırlı olsun. Sizin başkanlığınızda, yönetiminizin kentimize, gazetecilerimize güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Gazetecilerimizin sorunlarını biliyoruz. Gazeteciler, demokrasi tarihinde halkın bilgilendirilmesi, kamuoyunun oluşturulması ve toplumla iktidar arasında iletişim kurulmasında biraz da muhalefet görevi üstelenerek toplum adına büyük hizmetler yapmaktadırlar. Anayasa kitaplarında, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber gazeteciler denetim mekanizmasının bir parçası olarak tanımlanır. Hem kentimizin dinamikleri, hem de milletimizin, ülkemizin geleceği açısından önemli bir görev üstleniyorsunuz.” ifadelerini kullandı.
 
“Kentimize Fayda Sağlayacak Her Türlü Projeye Açığız”
 
Toroslar Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve hayata geçirdikleri çalışmalarda her zaman güncel bilgiyi uyguladıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Gerçekten dünya hızla değişiyor. Teknoloji kendini sürekli yeniliyor. Bizim de gözümüzün sürekli ufuk çizgisinde olması, yeniliklere ayak uydurmamız, güncel bilgiye sahip olmamız ve kendimizi buna göre konumlandırmamız gerekiyor. Biz de yerel yöneticiler olarak gözümüzü hep ufuk çizgisinde tutmaya ve güncel bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz. Mersinli gazetecilerimiz de bu değişime ayak uyduruyorlar. Mersin, önemli ve dinamik bir kent.  Eksiklerimiz var ama bunları kolektif akılla ortak zeminde buluşarak tamamlayabiliriz. Her platformda söylediğimiz gibi bu kente fayda getirecek her türlü projeye, fikre ve hatta eleştiriye açığıyız. Ortak paydamız olan kentimiz için basın mensuplarımızla beraber güzel işler yapacağımıza canı gönülden inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, ziyaretin sonunda MGC’nin anı defterine basın mensuplarına ilişkin duygu ve düşüncelerini yazdı.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA