10 yıldır süren asfaltsız yol çilesi sona erdi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
10 yıldır süren asfaltsız yol çilesi sona erdi

 

Mersin Büyükşehir BelediyesiYol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, 50. Yıl Mahallesi’nin10 yıldır bekleyen asfalt sorununu çözümüne kavuşturdu.2724. Sokak’ta çalışma yapan ekipler, 400 metre çift kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirirken, 895 metrekare kaldırım döşedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan yol ağlarında yapım, bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Daha konforlu bir yol ağı için asfalt çalışmalarına hız veren ekipler, uzun yıllardır asfalt bekleyen yolları tek tek asfaltlıyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin son olarak çalışma programı kapsamına aldığı yol 50. Yıl Mahallesi 2724. Sokak oldu.
10 yıldır süren asfaltsız yol çilesi sona erdi
Daha konforlu, ulaşım sıkıntısı olmayanbir yol ağı için çalışan Yol Yapım ekipleri, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen taleplerin öncelendiği belirli bir plan ve program dahilinde aralıksız sürdürdükleri çalışmalarla yolları bir bir asfaltla kaplıyor.Ekipler son olarak Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan 2724.Sokak’taki 10 yıldır süren asfaltsız yol çilesini kısa süreli bir çalışma ile sona erdirdi.
Yaya güvenliği için kaldırım çalışması yapıldı
Mahallede yol ve yaya güvenliği kapsamında kaldırım çalışmaları da yapıldı. Ekipler 400 metre çift kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirirken, 895 metrekare kaldırım çalışması yaparak, yolu kısa sürede vatandaşların hizmetine sundu.
“Yolumuzun güzelleşmesi mahalle sakinlerimizi mutlu etti”
Asfalt talebi kısa sürede yerine getirilen 50. Yıl Mahalle Muhtarı Nergiz Özcan,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde yol probleminin kısa sürede çözüme kavuştuğunu dile getirdi.Oldukça merkezi bir noktada olan yolun yıllardır ihmal edildiğini kaydeden Özcan,“Bu yol 10 yıldır çok berbat durumdaydı. Vahap Başkanımız geldi, çalışmaları hızlı bir şekilde başlattı.Çalışmaların böyle hızlı bir şekilde devam etmesi, yolun böyle güzelleşmesi mahalle sakinlerimizi ve bizi çok mutlu etti.Vahap Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA