Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi amacıyla Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde açılan Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmete başladığını açıkladı.

Başkan Tekli yaptığı yazılı açıklamada, ‘Çalışanlarımızın sağlığı biz işverenler için her şeyden önemli. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını süresince üretimin durmaması adına çok ciddi önlemler alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu felsefe ile yola çıkarak MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi maksadıyla bölgemiz içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’ni sanayicilerimiz ve çalışanlarımızın hizmetine sunduk’ dedi.

Başkan Tekli, ‘MTOSB 1. Bölge 112 Acil Servis Hizmet binası ile aynı binada faaliyet gösterecek olan, Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi'nde, kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile birinci basamak tanı, tedavi ve danışmanlık hizmetleri, sağlığı geliştirici hizmetler ile anne - çocuk sağlığı ve aile planlaması hizmetlerinin verilmesi planlanmaktadır. İki hekim ile hizmete başlayan Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi'nde organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren firma sahipleri ve çalışanları merkeze kayıtlarını yaptırarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler’ dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA