2021 YILI’NA GİRERKEN; GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ! GÜNEŞLİ GÜNLER! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
2021 YILI’NA GİRERKEN; GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ! GÜNEŞLİ GÜNLER!

 

Av. İzzet Uludağ’ın Kaleminden

     Küresel salgının etkileri dahil, ülkemizi kuşatan her sorunu da, bu karanlık günleri de umut ve cesaretle birlikte mücadele içinde, üzerimize düşen her görevi layıkıyla yaparak aşacağız. 
     Sabırlı ve dikkatli olacağız, hem kendimiz ve çevremizdeki ve hem de tüm dünyadaki insanlar için, insanlığın geleceği için...
     Üstümüze çöken karanlık, her halükarda giderek azalacak, kara bulutlar dağılacaktır. 
     Ömrümüzde gördüğümüz kadar, güzel günler göreceğiz. 
     İstediğimiz ve Atatürk'ün de düşünü kurduğu sınıfsız, imtiyazsız bir toplumu, insanlığın büyük uyum dünyasını göremesek de bu içinde bulunduğumuz günlere göre biz, daha güzel günler göreceğiz. 
     Çocuklarımız, torunlarımız ve insanlığın geleceği, mutlaka açlığın, susuzluğun, adaletsizliğin ve eşitsizliğin olmadığı bir noktaya varacak, o günlerde gül, gül ile tartılacaktır.   
      Biz, bugün göremeyecek olsak bile, insanlık adına bu güzel gelecek için, bu yolun üzerine eskiyeni yıkarak yeni bir taş koymak için, sağlıklı yaşamaya çalışmak da, bir şeyler yapmak da güzeldir, bizatihi sadece bu anlamlı uğraş bile mutluluk kaynağıdır.
     Umut ve cesaret dolu 2021 yılı dilerim.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA