YENİŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞA 150 TON SOĞAN DAĞITTI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
YENİŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞA 150 TON SOĞAN DAĞITTI

 

Yenişehir Belediyesi vatandaşa 150 ton soğan dağıttı

Mersin Yenişehir Belediyesi, hayırsever bir iş insanı tarafından belediyeye bağışlanan 150 ton soğanı tüm mahallelerde vatandaşlara dağıttı. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’de dayanışma ağının büyüyerek, devam ettiğini söyledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) sürecinin yarattığı ekonomik olumsuzluklara karşı özellikle dar gelirli ailelere destek vermeye devam ediyor. Yenişehir Belediyesinin oluşturduğu dayanışma ağına hayırsever vatandaşlar da katkıda bulunuyor.

Son olarak bir iş insanı Yenişehir Belediyesine 150 ton soğan bağışında bulundu. Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleritarafından depodan alınan soğanlar ayıklanarak paketlendi. 10 ve 15’er kilogramlık olarak paketlenen soğanlarekiplertarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere tüm mahallelerde dağıttı.

Özyiğit “Bu dayanışmayı devam ettirmek istiyoruz.”

Bu zor günlerde vatandaşa ufak da olsa bir destekte bulunduklarını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Halkımızla dayanışma içerisinde olmak adına büyük bir çaba içiresindeyiz. Hayırsever bir iş insanı Belediyemize 200 tona yakın bir soğan bağışladı. Bu soğanları halkımızla buluşturmak adına ekiplerimiz şuanda soğanı burada paketliyor ve bu soğanları mahallelerde dağıtıyor. Niğde’denpatates siparişi verdik, önümüzdeki günlerde patatesler de gelecek. Bir çuval soğan ve bir çuval patates dağıtmış olacağız. Bu zor günlerde ufak da olsa bir destektebulunmuş olacağız. Yenişehir Belediyesi olarak pandemi döneminde vatandaşlarımıza 20-25 bin civarında gıda ve kahvaltılık paketi ulaştırdık. Bu dayanışmayı devam ettirmek istiyoruz. Kentimizde yaşayan hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta olmasına gönlümüz razı gelemiz. Hayırseverlerimizde desteğini alacağız, var olandan olmayana aktarmada da aracılık edeceğiz.”dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA