Başkanı Yılmaz’dan ilçe esnafına ziyaret | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkanı Yılmaz’dan ilçe esnafına ziyaret

 

Başkanı Yılmaz’dan ilçe esnafına ziyaret

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafını ziyaret edip, taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti.

Toroslar halkının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştığı ziyaretlerde hem esnafla buluşan hem de vatandaşlarla görüşen Başkan Yılmaz; "El ele, gönül gönüle vererek Toroslarımızı daha güzel yarınlara taşıyacağız"  dedi.

"Topyekun Mücadeleyle Bu Sürecin Üstesinden Geleceğiz"

Pandemi sürecinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, tedbirleri bırakmadan topyekun mücadeleyle bu sürecin kazanılacağını söyledi.

"İlçemizin ekonomisine can veren esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız" diyen Başkan Yılmaz; "Küresel bir salgınla mücadele ediyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte gördük. Pandemiden en çok etkilenen kesimlerden biri de esnaflarımız. Temennimiz, bu zor günlerden en az zararla çıkmalarıdır. Bu anlamda biz de mülkiyeti belediyemize ait olan işyerlerini kiralayan esnafımıza kira desteğinde bulunuyoruz. Covid-19 salgını sürecinde işleri olumsuz etkilenen ve faaliyetlerine ara veren esnafımızın ilk 6 aylık kira bedelini almayarak, kira sözleşmelerini 6 ay daha uzattık. İşyeri açık olan esnafımızın ilk 6 aylık kira bedelinde de yüzde 50 indirim yaptık. Bu süreci el birliğiyle, dayanışmayla atlatacağız. Esnafımızı her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de yalnız bırakmıyoruz. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA