Mezitli’de Mary Jane Coşkusu Yaşandı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Mezitli’de Mary Jane Coşkusu Yaşandı

 

Mezitli’de Mary Jane Coşkusu Yaşandı

Mezitli Belediyesi, gençlerin sevgilisi Mary Jane'nin verdiği muhteşem bir konserle, korona virüs nedeniyle iki yıldır müzikten uzak kalan Mersinlilere, unutulmaz bir gece yaşattı. Rain Garden ve Gökşenler Grubun desteğiyle Mezitli Belediyesi Amfitiyatro’da gerçekleşen konserde grubun solisti Begüm Yiğit, sevilen eski ve yeni şarkıları seslendirdi.

Barış Manço’dan Edip Akbayrama, Mustafa Sandal’dan Duman Grubuna kadar onlarca yıldır severek dinlenen şarkıları kendi has tarzı ve yorumu ile binlerce seyirciyle birlikte söylendi. Konsere, çevre binalarda oturan vatandaşlar da ışıklarını yakıp söndürerek eşlik etti. Yaklaşık 3 saat süren konserde gençler sergiledikleri dans figürleri ile doyumsuz bir akşam yaşattı.

Konserin son şarkısı ise gençlerin yoğun isteği ile İzmir marşı oldu.

Konseri gençlerle birlikte izleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, grubun solisti Begüm Yiğit’e çiçek vererek teşekkür etti. Gençlerin sosyal medyadan yoğun şekilde istemesi nedeniyle Mary Jane Grubunu Mersinlilerle buluşturduklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Katılımcı belediyecilik anlayışı ile gençlerimiz Mary Jane grubunu Mersin’de görmek istediklerini sosyal medya üzerinden bildirdi ve biz de Mezitli’ye getirdik. Bundan sonra da gençlerimizle birlikte Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz. 30 Ağustos’ta Zafer Yürüyüşü gerçekleştireceğiz. 1 Eylül Dünya Barış Gününde Ataol Behramoğlu’nu sanatçı Haluk Çetin ile birlikte yine Amfi Tiyatromuzda ağırlayacağız. 27 Ekim’de ise ünlü piyanistimiz Fazıl Say ile birlikte Mezitli Belediyesi Kültür Merkezimizin açılışını yapacağız.Ekim ayından sonra artık sanatın adresi yeni Kültür Merkezimiz olacak” dedi.

Konserin sonunda Başkan Tarhan, grup üyeleri ve tüm müzikseverlerle birlikte yapılan selfi çekimine katıldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA