TÜRK MÝLLETÝ’NE BÝR TEK 30 AÐUSTOS ZAFERÝ YETMEZ! | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKÞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKý ILE IFTAR YAPTý  21:52  SEÇER: “BÝZ HERKESÝ KUCAKLIYORUZ, HERKESÝ AÝLEMÝZDEN BÝLÝYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAÞýN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAÞA)! LEVE PALESTINA’NýN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAÞýYACAK  21:10  YEÞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALýÞTAYý DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞMA GRUBU ÝSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIÐIT “AVRUPA KADýN BASKETBOLUNUN KALBI YENIÞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAÐý SAÐLANMALý   11:37  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUÞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK 
TÜRK MÝLLETÝ’NE BÝR TEK 30 AÐUSTOS ZAFERÝ YETMEZ!

 

TÜRK MÝLLETÝ’NE BÝR TEK 30 AÐUSTOS ZAFERÝ YETMEZ!

MÝLLÝ BAÐIMSIZLIÐIMIZ ÝÇÝN BÝZE BUGÜN DE YENÝ ZAFERLER YAKIÞIR!

Av. Ýzzet Uludað 

TBMM Ordularý Baþ Komutaný Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliðinde "Ordular! Ýlk hedefiniz Akdeniz'dir. Ýleri!" emriyle baþlayan Büyük Taarruz, 30 Aðustos 1922 günü Türk Milleti'nin Büyük Zaferi ile sonuçlanmýþtýr.

30 AÐUSTOS BÜYÜK ZAFER BAYRAMI, TÜRK MÝLLETÝ'NE VE TÜM MAZLUM MÝLLETLERE KUTLU VE ÖRNEK OLSUN!

Büyük Türk Milleti’nin 30 Aðustos’ta emperyalizme karþý kazandýðý zafer, emperyalizme karþý mücadelede mazlum milletlere özgürlük ve baðýmsýzlýk yolunu göstermiþ, pek çok milli devlet siyaset sahnesine adým atmýþtýr.

Bu zafer, bugün dünden çok daha önemli ve daha anlamlýdýr.

Bugün de Türk Milleti, içinde bulunduðumuz askeri, kültürel, siyasi ve ekonomik emperyalist kuþatmayý yaracak, zalimin boyunduruðunu yine ATATÜRK'ün ilkeleri ve iradesinin yön verdiði milli güçle Tam Baðýmsýzlýk rotasýnda parçalayacak, baðýmlýlýk zincirini kýracak yeni zaferlere muhtaçtýr.

Ve baþaracaktýr.

Hem 98 yýl önce 30 Aðustos 1922 günü yüce Türk Milleti'nin baþýna bir taç gibi takýlan Zaferimiz ve hem de baðýmsýzlýðýmýzý güçlendirmek için her alanda daha nicelerini kazanacaðýmýz müstakbel zaferlerimiz þimdiden kutlu olsun.

Türk Milleti, bugün de Doðu AKDENÝZ’de, Mavi Vatan'ýn her köþesinde, Suriye’nin ve Irak’ýn kuzeyinde emperyalist kuþatmaya, ayný 1920’lerde olduðu gibi güzel ülkemize ve büyük milletimize bölünmeyi ve parçalanmayý öneren ve dayatan SEVR’e karþý büyük yeni zaferler peþindedir.

Türk, öðün, çalýþ, güven!

Bugün petrol, doðal gaz vb kaynaklara sahip olmadan, ülkemiz için gerekli ihtiyaçlarýmýzý karþýlamak için fabrikalarýmýzý çalýþtýracak milli enerji olmadan, asla tam baðýmsýz olamayýz.

ATATÜRK ile baþlayan bu baðýmsýzlýk mücadelesinin artýk her alanda açýk ve kararlý yürütülmesinin sýrasý ve zamaný, bugün gelmiþtir.

Türk’ün tarih sahnesinde emperyalizme karþý kazanacaðý yeni ve büyük zaferler, mazlum milletlerin daha özgürleþmesinde ve milli devletlerin daha baðýmsýz ve güçlü olmasýnda yine devrimci tarihî bir rol oynayacaktýr. Türk’ün öncülüðünde güneþ, mazlum milletlere daha eþit doðacaktýr.

1900'lü yýllarýn baþýnda emperyalizm çaðýnda baðýmsýzlýk mücadelesinin dünyadaki öncüsü Türk Milleti'ne, 30 AÐUSTOS 1922’de olduðu gibi bugün de emperyalizme karþý savaþta yeni zaferler yakýþýr.

Geçmiþinde de "Baðýmsýz, özgür ve baþý dik" yaþamayý ilke olarak alan Türk Milleti, emperyalizme karþý verdiði bu tarihi devrimci ve milliyetçi mücadele ile Atatürk’ün hedeflediði Büyük Uyum Dünyasý’na giden yolu bugün de döþeyen bir öncüdür artýk.

"Eller aya, biz yaya" sözü de geçmiþte kalmýþtýr artýk. "Ýstikbal göklerdedir" diyen Atatürk'ün görüþüne uygun olarak, uzayýn derinliklerini fethe çýkma ve yeni zaferler elde etme zamaný da gelmektedir.

Türk’e de yeni zaferlerde öncülük yaraþýr!

30 AÐUSTOS 2020



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA