BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ ŞU SÖZLERLE UYARDI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ ŞU SÖZLERLE UYARDI

 

BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ ŞU SÖZLERLE UYARDI

“OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM” uyarısını yineledi.

Korona virüsü  salgınından dolayı 15 Mart 2020 Tarihinden bugüne kadar yüz yüze eğitimden uzak kalan öğrencilerimiz nihayet okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşuyor.

Edinilen bilgiye göre;

Uzun bir aradan sonra 6 Eylül’de “2021-2022” eğitim ve öğretim yılında çoğunluğu küçük 388 Bin öğrenci 6 Eylül’den itibaren ders başı yapacaktır.

Uzmanlarında belirttikleri gibi uzun süre evlerinde okul, arkadaş ve sosyal aktivitelerden uzak kalan çocuklarda  Dikkat eksikliği ve   hiperaktivite bozukluğu görüleceği belirtilmiş olduğundan tüm sürücülerin trafikte tüm bu olasılıklar göz önünde tutulmalarını rica ediyorum.

Ayrıca, çocuklarımızın, bu gergin süreçten etkileneceği, yetişkinler kadar trafik kuralları bilemeyecekleri gibi,  bazı küçüklerin ise uykusunu alamamış olmasından da kaynaklanan problemler yaşıyor olabileceği gibi, bir çocuğun yola kaçan topunu almak için aniden yola çıkabileceği ihtimalinide göz önünde bulundurarak telafisi mümkün olmayan kaza ve felaketleri önlenebileceğini de unutmayalım”.     

BAŞKAN VEYSEL SARI TRAFİK KAZALARI VE ARAÇ SAYILARI KONUSUNDA DA ŞU BİLGİLERİ VERDİ.

 “Bizleri oldukça üzen istatistikî bilgi ise, geçen yıllarda olduğu gibi ülke genelinde trafik kazaları oluş sıralamasında  İstanbul ilk sırada Mersin ise maalesef yine 81 İl arasında 7. sırada yer almıştır.

Mersin’de trafiğe çıkan araç sayısında büyük artışlar olurken Mayıs 2021  Tarihli TÜİK verilerine göre, Mersin’deki trafiğe kayıtlşı motorlu araç sayısıda 661 Bin 481’e yükselmiştir.  Bu taşıtların ise yüzde 45,6’sını otomobil, yüzde 23,8’ini motosiklet, yüzde 17,3’ünü kamyonet, yüzde 5,6’sını traktör, yüzde 5,3’ünü kamyon, yüzde 1,4’ünü minibüs, yüzde 0,8’ini otobüs, yüzde 0,2’sini ise özel amaçlı taşıtlar oluşturmaktadır.
Trafiğe her ay yüzlerce yeni aracın trafiğe çıktığı da dikkate alınarak her yıl binlerce insanımızı çoğunlukla sürücü hatalarından kaynaklanan trafik kazalarında kaybediyor olmamız bizlere, yani tüm sürücülerin çok ama çok dikkatli olmalarının gerekliliğini işaret etmektedir.

Unutmayınız ki, “KAZALARI ARAÇLAR DEĞİL, KURALLARA UYMAYAN VE DİKKATSİZ SÜRÜCÜLER NEDEN OLUR”. O yüzden lütfen trafik kurallarına mutlaka uyalım, dikkatli olalım ve yuvalara ateş düşürmeyin”.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA