ESER EYÜBOÐLU, ESENLÝ ÜZÜM ÞENLÝÐÝ’NÝ COÞTURDU | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
ESER EYÜBOÐLU, ESENLÝ ÜZÜM ÞENLÝÐÝ’NÝ COÞTURDU

 

ESER EYÜBOÐLU, ESENLÝ ÜZÜM ÞENLÝÐÝ’NÝ COÞTURDU

Gönül Daðý’nýn Selami’si…

Akdeniz Belediyesi tarafýndan ilki düzenlenen Esenli Üzüm Þenliði’ne konuk olan sanatçý Eser Eyüboðlu, seslendirdiði türküleri ile Esenli Meydanýný dolduran binlerce vatandaþa unutamayacaklarý dakikalar yaþattý.

Akdeniz Belediyesi’nin bu yýl ilk kez düzenlediði Esenli Üzüm Þenliði’ni, sýcak ve nemli havaya raðmen her yaþtan binlerce insan ziyaret etti. En iyi üzüm yarýþmalarý, çocuk aktiviteleri, halk oyunlarý gösterileri ve çeþitli etkinliklerle renklenen þenliðin konuk sanatçýsý Eser Eyüboðlu, konuklara unutamayacaklarý anlar yaþattý.

Meydanda yer bulamayanlar, kayalýklardan izledi

TRT-1 ekranlarýnýn izlenme rekoru kýran Gönül Daðý Dizisi'nin Selami Ferses karakteriyle sevilen oyuncusu, sanatçý Eser Eyüboðlu, seslendirdiði türküleri ile Esenli Meydaný’ný dolduran her yaþtan binlerce kiþiyi bir coþturdu, bir hüzünlendirdi.

Eyüboðlu’nun türkülerini dinlemek için meydanda yer bulamayan yüzlerce vatandaþ, Esenli Meydanýnýn etrafýnda yükselen kayalýklara çýkarak konseri izledi. Vatandaþlardan kimisi türkülere eþlik ederken, kimisi de meydana çýkarak dans etti, coþkuya ortak oldu.

“Akdeniz artýk sevginin, barýþýn ve kardeþliðin baþkenti”

Meydaný ve civardaki kayalýklarý dolduran Esenli sakinleri ve diðer ilçelerden gelen binlerce vatandaþýn yaný sýra, eþi Behiye Gültak ile birlikte Eser Eyüboðlu’nun þarký ve türkülerini dinleyen Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, yer yer türkülere de eþlik etti. Eser Eyüboðlu gibi sevilen bir sanatçý ve oyuncuyu Esenli sakinleri ile buluþturmaktan mutluluk duyduðunu söyleyen Baþkan Gültak, gösterilen ilginin ne kadar güzel ve doðru bir iþ yaptýklarýnýn ispatý olduðunu ifade etti.

Sahneye çýkarak meydaný dolduran kalabalýða hitap eden Baþkan Gültak; “Akdeniz artýk sevginin, barýþýn, muhabbetin baþkenti oldu. Tabi bu da sizlerin sayesinde mümkün oldu. Çünkü sizler bizi tercih ettiniz, biz de Akdeniz’i deðiþtiriyoruz. Ýnþallah ikinci þenliðimizi de yaptýktan sonra üzüm dediðinizde, tüm Türkiye’nin aklýna ilk önce Esenli gelecek. Sýrada ayrýca gül festivalimiz var. Karaduvar Balýk Festivalimizi de Eylül ayýnýn üçüncü haftasýnda düzenliyoruz. Hepinizi o gün balýk ekmek yemeye davet ediyorum” dedi.

Eyüboðlu’ndan teþekkür…

Mersin’e ilk defa geldiðini söyleyen Sanatçý Eser Eyüboðlu ise, Esenli’de ilk kez organize edilen üzüm þenliðine katýlmaktan büyük onur ve mutluluk duyduðunu dile getirdi. Þenliðe davet edilmesinden dolayý Baþkan Mustafa Gültak’a teþekkür eden Eser Eyüboðlu, kendisine gösterilen yoðun ilgi ve misafirperverlik için de meydaný dolduran binlerce vatandaþa þükranlarýný dile getirdi.

Yýllardýr yaþadýklarý Akdeniz’in kýrsal bir bölgesi ve þehir merkezine uzak yerleþim alanlarýndan biri olan Esenli’de ilk kez böylesi güzel bir etkinliðe tanýk olduklarýný dile getiren her yaþtan mahalle sakini, üzüm þenliðinden çok memnun kaldýklarýný belirterek etkinliðin devamýnýn gelmesini talep ettiler.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA