BAÞKAN YILMAZ, 30 AÐUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
BAÞKAN YILMAZ, 30 AÐUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI

 

BAÞKAN YILMAZ, 30 AÐUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, 30 Aðustos Zafer Bayramý’nýn 100. yýl dönümü dolayýsýyla bir mesaj yayýnladý.

Tarihimizin dönüm noktalarýndan biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan büyük zaferin 100. yýl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanýn mutluluðunu yaþadýklarýný belirten Baþkan Yýlmaz; “30 Aðustos Zaferi, Türk milletinin ordusuyla bütünleþtiði ve vataný uðruna gözünü kýrpmadan canýný feda ettiði bir mücadelenin sonucudur. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliðinde tüm dünyaya haykýrdýðýmýz bu destan, Türk milletinin sonsuza dek sürecek olan baðýmsýzlýðýný perçinlemiþ, bu konuda asla taviz verilmeyeceðini tarihe not düþürmüþtür” dedi.

“Biz, Birlikte Güçlüyüz”

“30 Aðustos coþkusunu her zaman yaþamaya ve yaþatmaya devam edeceðiz” diyen Baþkan Yýlmaz, birlik ve beraberliðin milletin huzuru ve ülkenin bekasý için büyük önem taþýdýðýna dikkat çekerek; “Dün olduðu gibi bugün de milletçe birbirimize kenetleniyor, cumhuriyetimizi, istiklalimizi ve demokrasimizi tehdit edenlere karþý azim ve kararlýlýkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz, birlik ve beraberliðimizden aldýðýmýz enerjiyle güçlüyüz. Baþta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armaðan eden Ýstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarýný, kanlarýyla, canlarýyla bu topraklarý vatan yapan aziz þehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve þükranla anýyor, tüm hemþehrilerimin 30 Aðustos Zafer Bayramýný kutluyorum” þeklinde konuþtu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA