Vahap Seçer yaylalara çok önem veriyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Vahap Seçer yaylalara çok önem veriyor

 

Vahap Seçer yaylalara çok önem veriyor

VAHAP SEÇER YÜZÜNDEN YAYLALARA GİDEMİYORUZ

Halil Öztoprak

Kardeşlerim bilindiği üzere Mersin’de yaz ayları çok sıcak ve tahammül edilmez bir nem içerir. Mayıs sonu haziran başı Mersinliler yaylaya çıkar Eylül sonu ekim başlarına kadar hatta iş durumu elverenler daha uzun yaylarda kalırlar. Mersin’de yaylaların özelikleri sahile paralel olarak Mersin’den Antalya’ya kadar uzanıyor olmasıdır. Biz de acizane bu yaz sıcaklarına tahammül edemeyeceğiz yayladan bir ev kiralayalım hiç değilse 3-5 ay kalalım istedik. Yaylara uğradık sorduk soruşturduk bir de ne görelim fiyatlar uçmuş kiralar uçmuş satın almaya zaten yaklaşılmıyor bile. Bir çok kişi ile konuştuk yahu kardeşim bu nedir yayla evi bu kadar pahalı olur mu? Yaylada yaşayanlar şehir merkezinde yaşayanlar kadar çok Vahap Seçer’den memnunlar. Fiyatları düşünen kim. Konuştuklarımız ağız birliği etmişler gibi şunu söylüyorlar.

Burası eskiden yaylaydı su sorunu yol sorunu sinek sorunu vardı. Çöpler birikirdi kokular dağlara kadar çıkardı.

2019 seçimlerinden sonra Vahap SEÇER seçildi. Yaylarda köylerde Torosların zirvesi de benim için şehir merkezi kadar önemlidir dedi. Öyle de oldu. Mersin yaylaları şimdi neredeyse şehir merkezi.

Yollar otoban gibi ulaşım süper her beş-on dakikada bir otobüs geçiyor. Otobüsler klimalı serin hızlı modern sanki özel taksi.

Eskiden su sorunu vardı. Vahap SEÇER yaylaları gezdi su sorununu tarihe gömeceğim dedi öyle de yaptı. Şimdi damacana suyu kalitesinde içme suyumuz var ve hiç kesilmeden 24 saat gürül gürül akıyor.

Eskiden sinekten böcekten yaylalarda yaşanmazdı şimdi hergün düzenli ilaçlama yapılıyor.

Cumartesi Pazar günleri bile belediye çalışanları yaylaları Mersin şehir merkezi gibi hizmete doyuruyor.

Eskiden sadece Adnan Menderes Bulvarı ve Sahil Şeridi’nde gördüğümüz konserler şimdi Gözne Ayvagediği Çamlıyayla ve başkaca yaylalarda halkın ayağına getiriliyor.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER yaylalara çok önem veriyor. Yaylaların nüfusu da yılın 12 ayı yaylalarda yaşayanların sayısı da her geçen gün artıyor hem de çok artıyor. Çünkü artık su sorunu bitti GÖzne’de Ayvagediği’nde Çopurlu’da Kepirli’de Dalakderesi’nde Doruklu’da Fındık Pınarında hatta adını bile bilmediğimiz bir çok yayla ve köyünde su sorunu yok sular gürül gürül akıyor. Sinek sorunu yok her gün düzenli ilaçlama yapılıyor. Ulaşım sorunu yok son model otobüsler yarım saatte 15 dakikada bir tüm Mersin’i turluyor. Sinekle mücadele o kadar mükemmel ki, son bir iki yılda neredeyse sinek sesini duymadık. Neredeyse sinekleri özleyecek olduk. Ulaşım konusunda otobüslere binmeyip kendi araçlarını kullananlar sürekli azalıyor otobüsler o kadar konforlu ve serin ki neredeyse evinde iki araba olanlar bile otobüsü kullanıyorlar. Ama hayır ben kendi aracımla giderim diyenlere ise yollar başlı başına bir konfor. Aracına bin belediyenin aplikasyonunu asfaltını yaptığı yollarda büyük bir rahatlıkla yayla evine 15-20 dakikada ulaş.

Bu durumda yaylada arsalarda evlerde kiralarda artmış durumda. Mersin’in tüm yaylalarında evler arsalar bahçeler değer kazandı. Vahap SEÇER sadece Mersin’e değil yaylarına da değer kattı. Ha şehir merkezinde yaşıyorsun ha Mersin’in güzelim yaylalarında yaşıyorsun. Bütün bu on numara beş yıldız hizmetlerden sonra yaylalarda ev arsa kira fiyatları da çok arttı. Bunlar iyi güzel de yaylada ev kiralayamıyoruz lütfen ev sahipleri arsa sahipleri bunu da dikkate alsın. Vahap SEÇER’in bu mükemmel hizmetleri sonucu neredeyse yayladan ev kiralamayı unutacağız birileri Vahap SEÇER’e bunu hatırlatsın.

Teşekkürler Vahap SEÇER

ÇARESİ VAR VAHAP SEÇER

EN AZ ÜÇ DÖNEM VAHAP SEÇER

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA