BAÞKAN SEÇER, SPORTS TV’NÝN CANLI YAYIN KONUÐU OLDU | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
BAÞKAN SEÇER, SPORTS TV’NÝN CANLI YAYIN KONUÐU OLDU

 

BAÞKAN SEÇER, SPORTS TV’NÝN CANLI YAYIN KONUÐU OLDU

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Sports TV’de Running adlý programýn canlý yayýn konuðu oldu. Hafta sonu koþulacak olan 14. Uluslararasý Tarsus Yarý Maratonu hakkýnda konuþan Baþkan Seçer, son derece renkli bir etkinliðe imza atýldýðýný söyledi. Baþkan Seçer, “Yarý maratonda 11 ülkeden 40 yabancý ve 390 kendi vatandaþýmýz olmak üzere toplam 430 sporcu yarýþacak. Pazar günü ayný zamanda, bir de halk koþumuz var. O koþu için de 3 bin 684 vatandaþýmýz kayýt yaptýrmýþ. Hatta bu koþu için kayýtlar, Pazar günü koþunun yapýlacaðý saate kadar devam edecek” dedi.

“Mersin coðrafyasý spor etkinliklerine çok uygun”

Maratona bu yýl Rusya, Azerbaycan, Kýrgýzistan, Etiyopya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Kenya, Tacikistan ve Ýzlanda'dan sporcularýn da katýlacaðýný ifade eden Baþkan Seçer, “Bu etkinlikte insanlar medeniyetlere, imparatorluklara ev sahipliði yapmýþ, imparatorluklarýn baþkenti olmuþ, üniversiteler kenti Tarsus'ta koþacak” diye konuþtu.

Mersin'in coðrafyasýnýn; spora, etkinliklere, festivallere ve yarýþlara son derece uygun olduðunu kaydeden Baþkan Seçer, “Mersin, 12 ay boyunca birçok aktiviteyi yapmaya müsait. Halký çok sýcakkanlý, çok misafirperver. Çünkü anlattýðým gibi muazzam bir tarihi, kültürel birikimi olan, her haliyle 10 numara bir kent diyebilirim kentim için” dedi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak, çok önemli etkinlikler yaptýklarýný kaydeden Baþkan Seçer, “Mutlaka her kurum, belediyeler, diðer kurumlar kendince önemli ve deðerli çalýþmalar yapýyorlardýr, ama Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak özellikle spor, sanat, kültür konularýna 3,5 yýllýk yönetim olarak çok muazzam önem veriyoruz” ifadelerini kullandý.

“Dolu dolu spor etkinliklerimiz olacak”

Sporu ve sporcuyu çok önemsediklerini kaydeden, bu kapsamda birçok etkinlik ve turnuva gerçekleþtirdiklerini vurgulayan Baþkan Seçer, “23 Ekim’de Tarsus’ta 14.’sü gerçekleþtirilecek Uluslararasý Tarsus Yarý Maratonu var. Öncesinde 21 ve 22 Ekim’de Mersin merkezde Gençlik Festivalimiz var. Yine Tarsus'ta 4-5-6 Kasým’da 1.’sini yapacaðýmýz Uluslararasý Tarsus Festivalimiz olacak. 2023 yýlý içerisinde Nisan ayýnda 6.’sýný yapacaðýmýz Tour Of Mersin Bisiklet Turu’muz var. Yine 2023 yýlýnýn Aralýk ayýnda 5.’sini gerçekleþtireceðimiz Uluslararasý Mersin Maratonu olacak. Çok renkli görüntülerin olduðu, çok güzel etkinliklerin olduðu günler geçireceðiz” dedi.

Pazar günkü halk koþusunda kendisinin de koþuya katýlacaðýný sözlerine ekleyen Baþkan Seçer, “Tüm vatandaþlarýmýzý davet ediyorum. Spor demek barýþ demek, kardeþlik demek, dostluk demek. Muazzam bir birleþtirici güç demek. Onun için sporu önemsiyoruz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA