BAÞKAN SEÇER, ÝBB’NÝN KURA ÇEKÝLÝÞÝ TÖRENÝ’NE KATILDI | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
BAÞKAN SEÇER, ÝBB’NÝN KURA ÇEKÝLÝÞÝ TÖRENÝ’NE KATILDI

 

BAÞKAN SEÇER, ÝBB’NÝN KURA ÇEKÝLÝÞÝ TÖRENÝ’NE KATILDI

SEÇER: “TÜRKÝYE’NÝN GELECEÐÝ ÝÇÝN BÝRLÝK VE BERABERLÝK ÝÇERÝSÝNDE ÇALIÞMAYA DEVAM EDECEÐÝZ”

BAÞKAN SEÇER, ‘1 MÝLYON KÝTAP DESTEK GECESÝ’NE KATILDI

Baþkan Vahap Seçer, Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi’nin ‘KÝPTAÞ Tuzla Aydýnlýk Evler Daire Belirleme Kura Çekiliþi Töreni’ne katýldý. Yapýlan sosyal konutlarýn Ýstanbullulara hayýrlý olmasýný dileyen Seçer, Türkiye’nin geleceði için daima birlik ve beraberlik içerisinde çalýþýp hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Yapýlacak genel seçimlere de dikkat çeken Seçer, “4 ay sonra da inþallah Türkiye'de her þey deðiþecek. Bu kadrolar, Türkiye'de çok güzel iþler yapacak” ifadelerini kullandý.

 ‘1 Milyon Kitap Destek Gecesi’ne de katýlan Baþkan Seçer, “1 milyon çocuðun ilk kitaplýðýný birlikte kuruyoruz” mottosuyla yürütülen kampanyayla çok sayýda çocuðun hayatýna dokunulacaðýný belirterek, “Kampanyaya daha fazla destek verme kararý aldým” dedi.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) diðer Büyükþehir Belediye Baþkanlarýyla birlikte hakkýnda hapis ve siyasi yasak kararý verilen Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi (ÝBB) Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu’na desteklerini bir kez daha göstermek amacýyla Ýstanbul’daydý. Baþkan Vahap Seçer, Ýstanbul programý kapsamýnda ‘KÝPTAÞ Tuzla Aydýnlýk Evler Daire Belirleme Kura Çekiliþi Töreni’ne katýldý. ÝBB Baþkaný Ýmamoðlu’nun ev sahipliðinde yapýlan törende; CHP Genel Baþkan Yardýmcýlarý Seyit Torun ve Yüksel Taþkýn, CHP Ýstanbul Ýl Baþkaný Canan Kaftancýoðlu, CHP’li Büyükþehir Belediye Baþkanlarý ile bazý il ve ilçe belediye baþkanlarý da yer aldý.

Her þeyiyle güzel iþler yapýyoruz”

Daire belirleme kura çekiliþinde sosyal konutlarda hak sahibi olacak vatandaþlara “Hayýrlý olsun” dileðinde bulunan Baþkan Vahap Seçer, CHP’li Büyükþehir Belediye Baþkanlarýnýn sayýsýz sosyal projeye imza attýðýný ve Türkiye’nin geleceði için daima birlik ve beraberlik içerisinde çalýþýp hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Seçer, “Bizim için ‘topal ördek’ yakýþtýrmasý olmuþtu. O zaman bunu duyduðumda þunu söylemiþtim: ‘Topal ördek miyiz, tazý mýyýz, zaman bunu gösterir.’ Maþallah tazý gibi de koþuyoruz. Ýþte Ekrem Baþkan, çok önemli ve deðerli projeler yapýyor. Göstermelik deðil, günü savmak için deðil, yasak savmak için deðil, gerçekten etkin. Hani ‘evladiyelik’ deriz ya; gayet güzel, mimarisiyle, yapýsýyla, her þeyiyle güzel iþler yapýyoruz. 4 ay sonra da inþallah Türkiye'de her þey deðiþecek. Türkiye'de çok güzel iþler yapacak bu kadrolar. Caný gönülden inanýyorum” dedi. Konuþmalarýn ardýndan kuralar çekildi ve KÝPTAÞ Tuzla Aydýnlýk Evleri’nin hak sahipleri dairelerine kavuþtu.

Baþkan Seçer, “Haysiyet Duvarý”na imza attý

Törenin sonlanmasýyla Baþkan Vahap Seçer; CHP Genel Baþkan Yardýmcýlarý Torun ve Taþkýn, ÝBB Baþkaný Ýmamoðlu ve diðer CHP’li Büyükþehir Belediye Baþkanlarýyla birlikte Saraçhane’deki ÝBB ana yerleþkesinin önünde konumlandýrýlan “Haysiyet Duvarý”na gitti. Heyet, burada haysiyet duvarýna imza atarak, fotoðraf çektirdi.

Seçer, ‘1 Milyon Kitap Destek Gecesi’ne katýldý: “Kampanyaya daha fazla destek verme kararý aldým”

Baþkan Seçer, programýný Prof. Dr. Selçuk Þirin öncülüðünde “1 milyon çocuðun ilk kitaplýðýný birlikte kuruyoruz” mottosuyla gerçekleþtirilen ‘1 Milyon Kitap Destek Gecesi’ne katýlarak sürdürdü. Gecede; Cem Yýlmaz, Gülben Ergen, Cüneyt Özdemir, Ateþ Ýlyas Baþsoy gibi sanat, iþ dünyasý ve siyasetçilerden pek çok isim de yer aldý. Evinde kitap olmayan 1 milyon çocuða ilk kitap setini hediye etmeyi amaçlayan projeye Büyükþehir Belediyesi olarak verdikleri destekten dolayý plaket alan Baþkan Seçer, “Kampanyaya daha fazla destek verme kararý aldým” dedi.

Kitaplarýn insan hayatýndaki önemi ve çocuklarýn geleceði üzerindeki etkileri hakkýnda konuþan Baþkan Seçer, gerçekleþtirilen etkinliði çok deðerli bulduðunu söyledi. Projenin özellikle kýrsalda eðitimde fýrsat eþitliði, eriþim eþitliðinin saðlanmasý açýsýndan çok daha önemli bulduðunu dile getiren Seçer, “Mutlaka belediyelerin de bu konuda farklý projeksiyonlarý oluyor. En azýndan bununla beraber bizim çocuklara eðitim konusunda verdiðimiz destekler çok daha fazla zenginleþecek diye düþünüyorum. Buraya gelmemin bu kampanya açýsýndan bir yararý oldu bana. Size yaptýðým desteðin yetersiz olduðunu gördüm ve daha fazla destek verme kararý aldým” ifadelerini kullandý.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA