Lütfi Elvan’dan MTOSB’ye ziyaret | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Lütfi Elvan’dan MTOSB’ye ziyaret

 

Lütfi Elvan’dan MTOSB’ye ziyaret

Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan, beraberindeki heyet ile birlikte Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve beraberindeki heyet ile birlikte Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında MTOSB bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tekli, savunma sanayi ve dijital dönüşüm konusunda ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, ‘Tüm dünyada olduğu gibi biz de MTOSB olarak dijital dönüşüm konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda Model Fabrika ve İnovasyon Merkezimizi faaliyete geçirdik. Bu merkezimizde fabrikalarımızdaki üretime katkı sunmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte savunma sanayi konusunda ülkemizde yürütülen çalışmalara dâhil olabilmek adına SAHA İstanbul Mersin Ofisimizi hayata geçirdik. Sanayicilerimiz arasında SAHA İstanbul ile iş birliği içerisinde olan ve savunma sanayine üretim yapan sanayicilerimiz var. Bunların sayılarını arttırmak istiyoruz. Bu konuda fuarlara katılıyor, sanayicilerimizin kendilerini anlatmasını sağlıyoruz’ dedi.

Başkan Tekli, ‘MTOSB olarak yatırımcılara yeni sanayi alanları kazandırmak için de çalışmalarımız devam ediyor. 4. Bölgemizdeki işlemlerin sonuna vardık. 5. Bölgemiz için de çalışmalarımız devam ediyor. Hemen akabinde ise 6. Bölgemizin çalışmalarına başlayarak kentimize yeni istihdam alanları açmak için mücadele ediyoruz’ dedi.

Toplantı sonrasında sanayiciler çeşitli konulardaki taleplerini Lütfi Elvan’a ileterek fikir alışverişinde bulun



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA