Karaduvar sahili ikinci etap yenileme çalışmaları sürüyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
19:59  HALKIN BAŞKANI HALKLA İÇ İÇE  19:56  SEÇER’IN HAKKı SEÇER’E..  17:44  BAŞKAN SEÇER, KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE KONYA’DA ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI  17:44  ODA TIYATROSU ‘MESAFE’ ADLı OYUNLA PERDELERINI AÇTı  17:44  KARADUVAR SAKİNLERİ DENİZE NAZIR BİR PARK VE YEŞİL ALANA KAVUŞUYOR  17:21  LİMONLAR DALINDA KALDI, ÇİFTÇİ DERTLİ  17:03  CHP TEK YÜREK KAMPANYASI İÇİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ   22:15  VAY HİZİPÇİ VAY BÖLEN  23:40  HEM KAFASı, HEM KENDI ŞıK GAZETECI: ZİYA KESKİNIŞIK  23:16  11 İL İFTAR SOFRASıNDA ERDEMLI ’DE BULUŞTU  22:57  DUAYEN GAZETECININ TEDAVISI SÜRÜYOR  22:33  DOĞRU TARIMSAL ÜRETİM İÇİN TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM  22:25  CHP’DEN DEPREM SONRASI DEMOGRAFİK DEĞİŞİM İÇİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   01:16  GAZETECI ZIYA KESKINıŞıK’A ÖDÜL…  23:57  MERSİN’İN LİMONU VE PORTAKALI DEPREMZEDELER İÇİN YOLA ÇIKTI  22:47  ÇBK YENIŞEHIR BELEDIYESI AVRUPA’NıN EN BÜYÜK KUPASıNDA DÖRTLÜ FINALDE  22:24  GAZETECI ŞEHITOĞLU’NUN ACı GÜNÜ  22:39  DIK ADAM; ZIYA KESKINıŞıK…  21:04  CHP’Lİ ANTMEN’DEN MERSİN’DEKİ DEPREMZEDELER İÇİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ  20:29  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “İKINCI BETEM’I EYLÜL AYıNDA HIZMETE AÇACAĞıZ” 
Karaduvar sahili ikinci etap yenileme çalışmaları sürüyor

 

Karaduvar sahili ikinci etap yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz Belediyesi’nin, geleneksel balık festivali sayesinde adını artık tüm Mersin ve Türkiye’nin bildiği Karaduvar Mahallesi sahilinde başlattığı yenileme çalışmasının ikinci etabı sürüyor. Çalışmalar bittiğinde Karaduvar sakinleri, denizin hemen kenarında piknik yapabilecekleri, çocuklarının oyun oynayabileceği, içinde yürüyüş ve bisiklet yolu olacak yeni bir yeşil alan kazanacak.

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce yapılan çalışmalarda, özellikle Lodosla birlikte denizden gelen büyük dalgaların sahil bandına yapılan park ile vatandaşların ev ve araçlarına zarar vermemesi için sahil boyunca büyük kayalar yerleştirilmişti.

Çalışmalarını sürdüren ekipler, yenileme çalışmaları kapsamında Karaduvar sahil yanında yapılacak park ve yeşil alanda spor aletlerinin yerleştirilmesi için beton döküm çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları sevinç ve memnuniyetle takip eden Karaduvar Mahallesi sakinleri, yıllardır görmedikleri hizmet ve ilgiden dolayı Başkan Gültak ve çalışmaları yürüten ekiplere teşekkür etti.

“Aileler deniz kenarında piknik yapabilecek, bisiklet ve yürüyüş yolu olacak”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, geçen haftalarda bölgeyi ziyaretinde, mahalleye kazandırılan yeni futbol sahası ile birlikte sahil boyunda devam eden 2’nci etap tadilat çalışmalarını yerinde inceleyip birim müdürlerinden bilgi almıştı. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Gültak, “Balık Festivali ile ünlenen Karaduvar sahiline 2’nci etap park ve yeşil alan çalışmalarımız devam ediyor.

Bölgede, Milli Emlak’tan kiraladığımız 17 dönüm arazi var. Bu alan daha önceleri bakımsız, ailelerimizin gezemeyeceği bir alandı. Alana duvarlar örerek sahilin denizle ve kayalarla olan bağlantısını güvenli hale getirdik. Bu alanı içerisinde oyun grupları ve ailelerin oturup çaylarını içerek sohbet edebilecekleri bir parka çevireceğiz. Yürüyüş ve bisiklet yolları olacak” ifadelerini kullanmıştı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİRİŞ SAYFAM YAP SIK KULLANILANLARA EKLE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2023 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA