BAÞKAN YILMAZ, ÞEHÝR HASTANESÝ’NDE YARALI DEPREMZEDELERÝN YAKINLARINI ZÝYARET ETTÝ | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
BAÞKAN YILMAZ, ÞEHÝR HASTANESÝ’NDE YARALI DEPREMZEDELERÝN YAKINLARINI ZÝYARET ETTÝ

 

BAÞKAN YILMAZ, ÞEHÝR HASTANESÝ’NDE YARALI DEPREMZEDELERÝN YAKINLARINI ZÝYARET ETTÝ

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, afet bölgesinden Mersin Þehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altýna alýnan depremzedelerin yakýnlarýný gece ziyaret etti, hastalarýn saðlýk durumlarýyla ilgili saðlýk çalýþanlarýndan bilgiler aldý.

Deprem felaketinde yaralanan vatandaþlarýn yakýnlarýna geçmiþ olsun dileklerini ileten Baþkan Yýlmaz’a, MHP Mersin Milletvekili Baki Þimþek, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan ile MHP Mersin Ýl Baþkaný Zeynel Uður Gölgeli de eþlik etti.

“AKLIMIZ, KALBÝMÝZ DEPREMZEDE VATANDAÞLARIMIZLA”

Merkez üssü Kahramanmaraþ olan ve 10 ilde yýkýmlara yol açan 7.7 ve 7.6’lýk depremlerin ardýndan arama ve kurtarma çalýþmalarý devam ederken, yaralý vatandaþlar da Mersin’e getirilerek tedavi ediliyor.

Þehir Hastanesi’nde yürütülen çalýþmalarla ile ilgili hastane yetkilileriyle görüþen Baþkan Yýlmaz; “Afet bölgesinde enkaz altýndan çýkarýlan ve durumu aðýr olan vatandaþlarýmýz, kentimizdeki hastanelere getirilerek tedavi altýna alýndý. Afet bölgesinde AFAD ekipleriyle koordineli bir þekilde çalýþan ekiplerimiz de enkazdaki vatandaþlarýmýzýn çýkarýlmasýna destek veriyor. Belediye olarak imkanlarýmýzýn ölçüsünde hazýrladýðýmýz temel ihtiyaç malzemelerinin olduðu ve hemþehrilerimizin de destek verdiði yardým týrlarýmýzý afet bölgesine gönderdik. Tüm imkânlarýmýzla depremzedelerin yanýndayýz. Cenab-ý Allah tüm kardeþlerimizin yar ve yardýmcýsý olsun. Aklýmýz, kalbimiz depremzede vatandaþlarýmýzla” diye konuþtu.

MHP Mersin Milletvekili Baki Þimþek de tüm Türkiye’ye geçmiþ olsun dileklerini ileterek; “Yaralarýmýzý hep birlikte sarmak için depremzede vatandaþlarýmýzýn yanýndayýz” dedi.

MHP MYK Üyesi Serdar Soydan ise; “Tüm ülkemize baþsaðlýðý ve sabýr diliyorum. Acýmýz çok büyük. Temennimiz can kayýplarýnýn artmamasý” ifadelerini kullandý.

“Devletimizin tüm imkânlarýyla ve tüm gücümüzle milletimizin yanýndayýz” diyen MHP Mersin Ýl Baþkaný Zeynel Uður Gölgeli; “Kahramanmaraþ’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle tüm vatandaþlarýmýza geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuþtu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA