Akdeniz’de depremzede çocuklar için moral etkinlikleri devam ediyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Akdeniz’de depremzede çocuklar için moral etkinlikleri devam ediyor

 

Akdeniz’de depremzede çocuklar için moral etkinlikleri devam ediyor

AKDENİZ’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN MORAL ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı kültür ve sanat evleri ile belediyeye ait tesislerde ebeveynleri ile birlikte ağırlanan deprem mağduru çocuklar at binmenin heyecanını yaşadı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da depremzede çocuklar için düzenlenen etkinliğe katıldı, onları at sırtında gezdirip sevinçlerini paylaştı.

Akdeniz Belediyesi’nin, deprem felaketinin ruhlarında yarattığı etkiyi azaltmak, onlara bir nebze moral vermek için ilçede ağırlanan çocuklara yönelik, uzman psikologlar eşliğindeki etkinlikleri devam ediyor. Geçen hafta içinde Güneş ve Turgut Reis’in ardından, bu kez Kazanlı ve Karacailyas kültür sanat evleri ile Evci Mahallesi hizmet binasında barınan afet mağduru 60 çocuk, hayatlarında ilk kez at binmenin heyecanını yaşadı. Çocuklar için yüz boyama etkinliği düzenlenen, pamuk şekeri ikram edilen özel etkinlik ile afetin minik ruhlarında yarattığı olumsuz izlerin bir nebze silinmesi sağlandı.

Çocukların heyecanına Başkan Gültak da ortak oldu

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, depremin etkilediği farklı illerden Mersin’e göç ederek Akdeniz ilçesi sınırlarında ebeveynleri ile barınan afet mağduru çocuklar için bir at çiftliğinde organize edilen özel etkinliğe, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Gültak, at binen çocukları gezdirdi, yüz boyama etkinliğine katılarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

“Amacımız, çocuklarımızın moralini yükseltmek”

Hatay ve Kahramanmaraş’tan kente göç eden depremzede ailelerin, belediyeye ait kültür sanat evlerinde misafir edildiğini ifade eden Başkan Gültak, “Dünyaya, hayata biraz daha mutlu ve sıcak bakabilmeleri noktasında deprem mağduru ailelerimiz ve çocuklarımızın katılımıyla farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu amaçla, aileleriyle birlikte depremzede çocuklarımızı bir haftadır at çiftliğine getiriyoruz. Amacımız, onlara moral vererek, depremin minik ruhlarında yarattığı kaygı ve korkuyu bir nebze ortadan kaldırmak, yaşadıkları stresi üzerlerinden atmalarını sağlamak. Akdeniz’de misafir ettiğimiz afet mağduru aileler ve çocukları yararına sosyal etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA