TOROSLAR BELEDÝYE MECLÝSÝ’NDE, YENÝ ENCÜMEN VE KOMÝSYON ÜYELERÝ SEÇÝLDÝ | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
TOROSLAR BELEDÝYE MECLÝSÝ’NDE, YENÝ ENCÜMEN VE KOMÝSYON ÜYELERÝ SEÇÝLDÝ

 

TOROSLAR BELEDÝYE MECLÝSÝ’NDE, YENÝ ENCÜMEN VE KOMÝSYON ÜYELERÝ SEÇÝLDÝ

Toroslar Belediyesi, Nisan Ayý Meclis Toplantýsýný Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz baþkanlýðýnda yaptý.

Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýnýn ardýndan baþlayan toplantýda; Meclis Birinci Baþkan Vekilinin seçiminin ardýndan Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe, Ýmar ve Bayýndýrlýk, Çevre ve Saðlýk, Gençlik ve Spor, Eðitim, Kültür, Sanat ve Sosyal Ýþler, Tarým, Orman ve Hayvancýlýk Ýþleri ile Kadýn Erkek Eþitliði Komisyonlarý’nýn yeni üyeleri belirlendi.

Yapýlan oylama sonucunda Meclis Birinci Baþkan Vekilliðine Kazým Þengül, Encümen Üyeliðine ise; Raci Ünel, Mustafa Yavuz ve Cesim Aslan seçildi.

Meclis Birinci Baþkan Vekilliðine seçilen Kazým Þengül ile Encümen ve Komisyon üyeliðinde görev alan meclis üyelerine baþarýlar dileyen Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, geçmiþ dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalýþmalarý dolayýsýyla teþekkür etti.

BAÞKAN YILMAZ; “SOSYAL VE ÇEVÝK BELEDÝYECÝLÝÐÝ GERÇEKLEÞTÝRMENÝN HAKLI MUTLULUÐUNU YAÞIYORUZ”

Gündem maddelerinin görüþülerek karara baðlandýðý toplantýda; Toroslar Belediyesinin 2022 mali yýlý gelir ve giderleri ile bunlara iliþkin hesap kayýt ve iþlemlerini içeren denetim raporu okunarak meclisin bilgisine sunuldu, 2022 mali yýlý faaliyet raporu görüþülerek kabul edildi.

Göreve geldikten sonra klasik belediyecilik anlayýþýndan daha çok sosyal belediyecilik anlayýþýný tercih ettiklerini belirten Baþkan Yýlmaz; “Saðlýk, eðitim, kültürel ve sportif alanda yaptýðýmýz çalýþmalar, esnafýmýza, engelli bireylere saðladýðýmýz destekler, sosyal yardýmlarýmýz ve evde bakým hizmetlerimiz ile halkýmýzýn her an yanýndayýz ve yanýnda olmaya devam edeceðiz. 30 Aðustos, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayýs, 10 Kasým gibi önemli ve milli günlerimizde, Ramazan ayýnda etkinlikler yapýyoruz. Bundan çok mutluyuz ve memnunuz. Bu bizim stratejimiz” dedi.

“MECLÝS ÜYELERÝNDEN BAÞKAN YILMAZ’A HÝZMET TEÞEKKÜRÜ”

Toroslar Belediyesinin insana dokunan projeler gerçekleþtirdiðini, sosyal belediyecilik uygulamalarýnýn bir merkezi olduðunu belirten Meclis Üyesi Celal Ata; “Toroslar Belediye Baþkanýmýz Sayýn Atsýz Afþýn Yýlmaz ve Toroslar Belediyesi, sosyal belediyeciliðin en güzel örneðini gösteriyor. Yardýma ve bakýma muhtaç olan insanlara yaklaþýmýndan dolayý Baþkanýmýzý kutluyorum. Evde bakým hizmetlerindeki göstermiþ olduðu hassasiyeti, pandemi sürecindeki yardým eli ve deprem bölgesine yapýlan destek çalýþmalarý için teþekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi o bölgelerde de bizi temsil etti” ifadelerini kullandý.

Belediye Meclis Üyesi Atila Parlak da Toroslar Belediyesi Þehit Jandarma Uzman Çavuþ Durmuþ Tek Kreþ ve Gündüz Bakým Evi’ne gelen çocuklarýn ailelerinin kreþte verilen eðitim ve yemek hizmetlerinden çok memnun olduklarýný belirterek, Baþkan Yýlmaz’a teþekkürlerini iletti.

Mayýs ayýnda yapýlacak meclis toplantý günü ise 2 Mayýs 2023 Salý günü saat 14.00 olarak belirlendi. Toplantý, dilek ve temenniler ile son buldu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA