BAÞKAN SEÇER, AÝLESÝ ÝLE BÝRLÝKTE CUMHURBAÞKANLIÐI SEÇÝMÝ 2. TURU’NDA OYUNU KULLANDI | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKÞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKý ILE IFTAR YAPTý  21:52  SEÇER: “BÝZ HERKESÝ KUCAKLIYORUZ, HERKESÝ AÝLEMÝZDEN BÝLÝYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAÞýN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAÞA)! LEVE PALESTINA’NýN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAÞýYACAK  21:10  YEÞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALýÞTAYý DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞMA GRUBU ÝSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIÐIT “AVRUPA KADýN BASKETBOLUNUN KALBI YENIÞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAÐý SAÐLANMALý   11:37  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUÞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK 
BAÞKAN SEÇER, AÝLESÝ ÝLE BÝRLÝKTE CUMHURBAÞKANLIÐI SEÇÝMÝ 2. TURU’NDA OYUNU KULLANDI

 

BAÞKAN SEÇER, AÝLESÝ ÝLE BÝRLÝKTE CUMHURBAÞKANLIÐI SEÇÝMÝ 2. TURU’NDA OYUNU KULLANDI

SEÇER: “ÜLKEMÝZ ÝÇÝN HAYIRLI OLSUN”

“ENGELLÝ, HASTA ve YAÞLI SEÇMENLERÝMÝZ ALO 185'Ý ARASINLAR”

Baþkan Vahap Seçer, eþi Meral Seçer, oðullarý Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaþkanlýðý Seçimi 2. Turu’nda oylarýný kullandý. Seçer, oyunu ailesi ile birlikte; Yeniþehir Ýlçesi’nde yer alan Þehit Cennet Yiðit Kýz Anadolu Ýmam Hatip Lisesi, 1045 No’lu sandýkta kullandý.

Oy kullanmak için okula gelen vatandaþlarla selamlaþýp, sandýk görevlilerine kolaylýklar dileyen Baþkan Seçer, oyunu eþi Meral Seçer ile birlikte sandýða “Ülkemiz için hayýrlý olsun” diyerek attý.

Oy kullanma iþlemini tamamladýktan sonra basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Baþkan Vahap Seçer, "Ýlk turun yarým kalan iþini bugün tamamlayacaðýz” dedi.

Vatandaþlarýn ilk turda olduðu gibi 2.Tur’da da seçime yoðun raðbet göstermesinin önemli olduðuna dikkat çeken Baþkan Seçer, “Halkýn iradesinin genel ekseriyetinin sandýða yansýmasý açýsýndan katýlým oraný yüksekliði önemli” diye konuþtu.

Bütün bu olumsuzluklara raðmen sandýktan millet iradesinin girdiði gibi tekrar çýkmasý için tüm demokrasi güçleriyle yoðun bir çaba içerisinde olduklarýný söyleyen Baþkan Seçer “Bizim açýmýzdan önemli olan 86 milyonun selameti ve huzurudur. Ama kazanan biz olacaðýz” dedi.

Engelli, hasta ve yaþlý seçmenlerin oy kullanma sýkýntýsý olduðunu belirten Baþkan Seçer, “Bunun içinde Alo 185'i aramalarýný istiyorum. Belediyemizden ekipler gelip kendilerinin oy kullanmasýný kolaylaþtýracaklardýr” þeklinde konuþtu. 

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eþi Meral Seçer, oðullarý Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaþkanlýðý Seçimi 2. Turu’nda oylarýný kullandý. Baþkan Seçer oyunu ailesi ile birlikte; Yeniþehir Ýlçesi’nde yer alan Þehit Cennet Yiðit Kýz Anadolu Ýmam Hatip Lisesi, 1045 No’lu sandýkta kullandý.

Oy kullanmak için okula gelen vatandaþlarla selamlaþýp, sandýk görevlilerine kolaylýklar dileyen Seçer, oyunu eþi Meral Seçer ile birlikte sandýða “Ülkemiz için hayýrlý olsun” diyerek attý. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekili Gülcan Kýþ’ýn da kendisine eþlik ettiði Baþkan Seçer, sandýk görevlileri ve emniyet mensuplarýna kolaylýklar dilerken, oyunu kullanmak için okula gelen vatandaþlarla selamlaþtý.

“Yarým kalan iþi bugün tamamlayacaðýz”

Oy kullanma iþlemini tamamladýktan sonra basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Baþkan Vahap Seçer, Türkiye’de Cumhurbaþkaný’nýn 2015 yýlýndan itibaren halk tarafýndan seçildiðini hatýrlatarak “Ýlk kez 2. tura kaldý seçimler. Ýlk turun yarým kalan iþini bugün tamamlayacaðýz. Bu yönde bütün çalýþmalarýmýzý tamamladýk” dedi.

“Seçim güvenliði konusu bir vaka haline gelmiþ durumda”

Vatandaþlarýn ilk turda olduðu gibi 2.Tur’da da seçime yoðun raðbet göstermesinin önemli olduðuna dikkat çeken Baþkan Seçer, “Halkýn iradesinin genel ekseriyetinin sandýða yansýmasý açýsýndan katýlým oraný yüksekliði önemli. Ayrýca Türkiye'de artýk seçimde bir fenomen olan seçim güvenliði konusu bir vaka haline gelmiþ durumda. Demokrasi geliþmiþ hiçbir ülkede seçim güvenliði konusunda toplum bu kadar endiþe içerisinde olmaz. Çünkü o ülkede güvenilir bir devlet yapýsý, devlet bürokrasisi vardýr” diye konuþtu.

“Millet iradesinin sandýktan girdiði gibi çýkmasý önemli”

Bütün bu olumsuzluklara raðmen sandýktan millet iradesinin girdiði gibi tekrar çýkmasý için tüm demokrasi güçleriyle yoðun bir çaba içerisinde olduklarýný söyleyen Baþkan Seçer þunlarý kaydetti:

“Demokrasiyi içine sindirmiþ yurttaþlarýmýzýn da hassasiyetiyle, siyasi partilerin görevlerini tam olarak yerine getirmesiyle 2. Tur'da sandýk güvenliði endiþesini minimize etmeye çalýþýyoruz. Bizler de Mersin ölçeðinde, CHP Ýl Örgütü ve demokrasiyi içselleþtirmiþ siyasiler olarak bunun gerçekleþmesi için elimizden geleni yapýyoruz. Nihayetinde oyun rengi ne olursa olsun sonuçlara yansýmasý benim açýmdan önemli.”

“Kazanan biz olacaðýz”

Tüm Türkiye’de huzurlu bir seçim gününün geçirilmesini temenni ettiðini sözlerine ekleyen Baþkan Seçer, “Oysaki seçim öncesi özellikle iktidarýn topluma verdiði mesajlar hiçte demokratik etiðe, ahlaka yaraþýr reflekslerle verilmiþ beyanatlar deðil. Daha çok þiddet, nobranlýk ve tehdit kokan açýklamalar geliyordu. Ama her þeye raðmen biz sakin olacaðýz. Biz, Türkiye'ye demokrasinin tohumunu atan, kökleþmesini, yayýlmasýný ve büyümesini saðlayan bir gelenekten geliyoruz. Bu anlamda da bizim onlara göre daha soðukkanlý ve hoþgörülü olmamýz gerekiyor. Bizim açýmýzdan önemli olan 86 milyonun selameti ve huzurudur. Ama kazanan biz olacaðýz” dedi.

“Engelli, hasta, yaþlý seçmenlerimiz Alo 185'i arasýnlar”

Depremzede yurttaþlarýn oy kullanma sürecine iliþkin sorularý da cevaplayan Baþkan Seçer, deprem sonrasý Mersin'e göç eden yaklaþýk 300 bin yurttaþýn yüzde 20’sinin kütüklerini Mersin’e aldýrdýðýný önemli bir kýsmýnýn ise aldýrmadýðýný söyledi. Baþkan Vahap Seçer, “Bazý depremzede seçmenler kendi imkanlarýyla gidiyor seçim bölgelerine. CHP Ýl Baþkanlýðýmýz Hatay’a, Kahramanmaraþ’a, Adýyaman’a, Malatya’ya otobüs tahsis etmek suretiyle binlerce depremzedenin gidip oy kullanmalarýný saðlýyor. Bir diðer konuda engelli, hasta, yaþlý yurttaþlarýmýzýn oy kullanma sýkýntýsý var. Bunun içinde Alo 185’i aramalarýný istiyorum. Belediyemizden ekipler gelip kendilerinin oy kullanmasýný kolaylaþtýracaklardýr” þeklinde konuþtu.

Meral Seçer: “Sonuçlarýn huzurlu günler getirmesini diliyorum”

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'in eþi ve Mersinden Kadýn Kooperatifi Baþkaný Meral Seçer de enteresan bir seçim süreci kampanyasý geçirildiðini belirterek “Umuyorum çok huzurlu bir seçim süreci geçer. Sonuçlarýnda vatanýmýza milletimize hayýrlý uðurlu olmasýný, huzurlu günler getirmesini arzu ediyorum” ifadelerini kullandý.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA