NATO’YA HAYIR! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
NATO’YA HAYIR!

 

NATO’YA HAYIR!

Av. İzzet Uludağ

İSVEÇ'İN TBMM'NDE "EVET OYU ALARAK" NATO'YA KABULÜ, BÖLGEDE SADECE İSRAİL'E YARAYACAKTIR

NATO'nun genişlemesinin Atatürk önderliğinde emperyalizme karşı verdiğimiz kurtuluş savaşı sırasında kurulan Gazi TBMM'de kabul edilmesi, öncelikle binlerce yıllık Türk devlet tarihine karşı yapılmış büyük bir utanç ve yüz kızartıcı bir ayıptır.

Bu oylamada ülkemizde darbeler dahil bütün melanetlerin merkezi olan NATO'nun genişlemesine "EVET" oyu kullanan vekiller de, artık Türk Milleti'ni, Türk Milli Devleti'nin bağımsızlığını ve onurunu temsil eden milletvekili sıfatını hak etmeyeceklerdir!

Ayrıca dünya hegemonyası peşinde koşan ABD emperyalizmi ve bu gücün savaş arabası olan NATO'nun desteğiyle cesaret bulan Siyonist İsrail'in 75 yıldır Filistin halkına toplumsal temizlik anlamı taşıyan saldırılarına, katliamlarına onay vermek demektir. Bu da FİLİSTİN halkına açık bir ihanettir.

Yakın zamanda İsveç'in NATO'ya katılması Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nın ateşi içinde kurduğu Gazi TBMM'de oylanacaktır.

Ya NATO'nun genişlemesi için verilecek EVET oyu ile bölgemizde İsrail'in ve dünya üzerinde de ABD'nin dikensiz gül bahçesine girer gibi kolayca yayılmasına; Ya da verilecek HAYIR oyu ile özellikle bölgemizde başta Filistin olmak üzere bütün mazlum milletlerin ve millî devletlerin saldırgan ABD emperyalizmi ve yıkıcı ve yakıcı Siyonist İsrail karşısında çok daha fazla güçlenmesine hizmet edecektir.

Tarih, bu iki iradeyi ve tercihi de asla unutulmayacak olaylar ve sınavlar bölümüne yazıp kalın harflerle kayıt altına alacaktır.

Kimlerin EVET, kimlerin HAYIR oyu vereceği, onların geleceklerini de belirleyecektir elbette.

Türk milleti, bunu da asla aklından çıkarmayacaktır.

NATO'nun genişlemesine verilecek HAYIR oyu, insanlık için de çok hayırlı olacaktır.

TBMM'nde yapılacak bu oylama, hangi partilerin ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizmi ile ya da hangi partilerin mazlum milletlerle yakın olduklarını açıkça ortaya serecektir.

Bugün, Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nın ateşi içinde kurduğu Gazi TBMM'de yapılacak olan NATO oylamasında sadece HAYIR diyen vekiller tarihte rol oynayıp altın sayfaya yazılacaktır.

"NATO'YA EVET" VATANIMIZA VE BÜYÜK İNSANLIĞA İHANETTİR!

NATO'YA HAYIR!

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA