AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN PERSONELE 500 TL PANDEMÝ DESTEÐÝ | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAÞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOÐAZI ÇEVRE FESTÝVALÝ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMÝZÝ KURTARMAK ÝSTÝYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBÝLÝR BÝR GELECEÐE GEÇÝÞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ÞEHITOÐLU, KýZ KARDEÞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý 
AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN PERSONELE 500 TL PANDEMÝ DESTEÐÝ

 

* Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgýný ile gece gündüz demeden büyük özveriyle mücadele eden 490 personele, 500 TL tutarýnda Pandemi desteði saðladý. Bu destek, çalýþanlarýn banka hesaplarýna dün itibariyle yatýrýldý. 
Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak, belediyenin makine ikmal sahasýnda, Koronavirüs salgýný ile mücadele eden, gece-gündüz demeden ilçe sýnýrlarýnda ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalýþmasý yapan ekiplerle bir araya geldi. Burada, Pandemi ile özverili mücadeleleri nedeniyle iþçilere hitaben teþekkür konuþmasý yapan Baþkan Gültak; sözünü verdiði 500 TL'lik nakdi Pandemi desteðinin de belediye personelinin banka hesaplarýna yatýrýldýðý müjdesini verdi.
“Salgýna karþý cansiperane mücadele ettiler”
Baþkan Gültak; Akdeniz Belediyesi’nde görevli personelin, adeta bir ordu gibi ilk günden itibaren cansiperane bir þekilde Koronavirüs salgýnýna karþý yoðun bir savaþ verdiðinin ve bu mücadelenin halen devam ettiðinin altýný çizdi. Baþkan Gültak; “Tüm iþçilerimiz ve memurlarýmýz ile Akdeniz’in tüm personeli ile Akdeniz ilçesi sakinlerine en iyi ve en kaliteli hizmeti verme noktasýnda, belediyemizde görevli iþçi ve memur olmak üzere tüm personelimizin de gönlünü kazanmak istiyoruz. Salgýn ile mücadelede görev alan, gece-gündüz demeden özveriyle çalýþan mesai arkadaþlarýma teþekkür ediyorum” diye konuþtu.
Toplamda 245 bin TL destek saðlandý
Baþkan yardýmcýlarý, müdürler ve memurlar dâhil idari personele de Pandemi desteðinin saðlandýðýný kaydeden Baþkan Gültak, sözlerini þöyle sürdürdü; “Bu yýl Pandemi’den kaynaklý özellikle þirket yönetimi ile toplanýp, devamlý çalýþan; kronik rahatsýzlýðý olan veya belli bir yaþýn üzerinde olduðu için iþe gelemeyen personelimiz hariç, 490 belediye iþçimize, Pandemi’den kaynaklý 500 TL’lik bir destekte bulunduk. Bu sayede Koronavirüs salgýný ile mücadele döneminde, toplamda 245 bin TL’lik bir desteði iþçilerimize saðladýk. Akdeniz Belediyesi olarak, bu zorlu süreçte iþçilerimizin yanýnda olmaya, onlara elimizden gelen her türlü desteði vermeye devam edeceðiz.”

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA